Jump to content

zaebiii

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 Авант

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

zaebiii's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 5500 и годината е 1999 Извинявам се за пропуска беше малко късно като поствах
  2. Здравейте колеги, Продавам си моята любимка Но пък да се надявам скоро да си взема нова... та по темата ....Колата е обслужена (ремъци, ролки , помпа ,масло и т.н). Към нея вървят четири броя зимни гуми. Карано е предимно в Европа и по-точно в Дания. Възможен е разумен коментар по цената. А иначе за оборудването: кожен салон, климатроник, круиз контрол, есп,асц, ксенон,ел огледала и стъкла Тел за връзка: 0889 777 872 Симеон Любенов
  3. Проблема е, че уж ги правя аудио ама ето на пак не работи ... Други идеи ?
  4. Здраво момчета, Реших да пробвам диск чейнджъра на моя кораб и качих на няколко презаписваеми диска песнички като аудио формат. Да обаче ми изписва някакъв ерр 2 на радиото и не пуска песните или пък не пише, че има грешка но не се чува ни стон ни вопъл от колоните. Някой да има идея каква му е цаката на тоя чейнджър и къде може да е проблема?
  5. Здравейте колеги, Вчера ми се случи нещастието да ми се скъса пистовия ремък на А6 99г. Спря зареждането на акумулатора, отказа сервото на волана и въобще грозна картинка... Въпроса ми е има ли начин да се смени без да се маха половината предница, тъй като като съм в чужбина и ще е малко жестоко да отида в сервиз за това :X Някои случайно да има опит и идеи по въпроса ? Предварително благодаря.
  6. Здраво колеги, 1.Купувам 2 бр зимни и 2 бр летни гуми 205/60/15. 2.Касетка с кабелче за включване към 3,5мм жак. 3.Задна хоризонтална щора за А6 авант 99г. Тел за контакти 0889414158 - Симо.Намирам се в София.
×
×
  • Create New...