Jump to content

инж.Добрев

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 1.8s 1990

инж.Добрев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги трябва ми малко помощ. Когато сутрин запаля колата и дам на задна за да я изкарам от гаража и после дам на D (предна) всичко по таблото светва и колата няма мощност. Като изкарам ключа и запаля пак се оправя, но незнам от какво е.Мисля че влиза в авариен режим, но незнам защо.Дайте предложения от какво може да е . Колата е А4 Авант 1999 2.5тди автоматик. Благодаря предварително.
  2. Нестава този майстор вика че само с газ се занимавал,а колата и на бензин държи ниски обороти
  3. В студентски град съм.
  4. Колеги, някои знае ли къде в София има добър сервиз с газ анализатор, защото искам да отида за да ми регулират сместа на бензин и на газ ,че държи постоянно ниски обороти и тресе,иначе не гасне ама си седи на 400-500 оборота и така а като карам си се държи добре.Става въпрос за Ауди 80 1.8с моноинжекция. Благодаря предварително .
  5. Благодаря, след работа ще мина да видя за един симулатор и после ще отида за настойка на сместа че май неяо много съм я прецакал
  6. Здравейте колеги , значи положелието е следното колата е моно инжекция има и газ ,когато я запаля веднага пали но стига до 2000 оборота и после падат до 500 и започват да играят и по нчкое време изгася ,това го прави дори при загрял двигател,на газ е малко по добре там когато е студена горе долу държи обороти но като загрее пончкога засчда и стои на 1800-2000 оборота и неще да падне,първо си мислех че е степ мотора но когато махнах акумулатора и пак го сложих се оправи за 1-2 дена държеше си обороти и всечко,а сега на бензин все едно работи на 3 цилиндъра ?Дали не е ламда сондата ?
  7. Колега фаровете имат ли регулиране от купето и ако още не са продадени колко им искаш? Мерси предварително .
  8. Колега фаровете здрави ли са? Оригинални ли са и колко пари им искаш ? Мерси предварително.
×
×
  • Create New...