Jump to content

fabricio verdum

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A 3 TDI 110 pts

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

fabricio verdum's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Моторчето на вакум помпата се счупи ,електрониката работи, но помпата не прави вакуум.. никъде не мога да открия втора употреба, оказа се доста специфична и не става от други аудита и голфове, трябва да е точно същата. За чисто нова цената е колкото на половината кола, освен това като в сваля и откача от буксата ел. стъклата спират да работят..
  2. колеги откъде да намеря оригинални говорители за А3, тези които са на вратите ?
  3. не държа на марка, просто да свирят.. може би при всички положения ще са ми нужни фланци, защото всички говорители които разглеждам в нета изглеждат по различно от оригиналните..
  4. колеги говорителите на предните врати са отишли.. ще ги сменям с нови, най евтиния вариант, достатъчно ми е да свирят.. дайте съвет дали да търся втора употреба или нови, някой от вас ако продава да ми пише..
  5. А3 TDI 110 коня.. над 120 км колата губи тяга и мощност, като я настъпя и достигна тази скорост изведнъж колата спира да върви ?! и все едно се мъчи..
  6. колеги колата е А3 1.9ТДИ 98 година, колко пари мога да взема за катализатора и има ли смисъл да го махам, казват че след 150 000км всеки катализатор не работи и започва да пречи на колата..
  7. fabricio verdum

    лампа еърбег

    колеги сетна ми лампата на еърбега на таблото, предполагам че като съм свалял предна дясна седалка съм натиснал таблото по силно.. или датчика се е откачил.. или може би трябва да се занули грешката ? моля дайте съвет.. мога ли да го оправя сам или е по сериозно..
  8. Колеги изпуснах крушката барабар с картонената и кутийка вътре в двигателя,.. падна долу на кората някъде навътре. Проблем ли е ако карам така известно време, немога сега да сваля кората.. може ли да стане нещо ?
  9. ok благодаря за отговорите..
  10. как да разбера дали са ментета ? досега карах мотул и бях доволен, но последната смяна взе да го гори, (не знам дали е менте взимам го все от същия човек) след преглед майстора каза че няма причина да гори масло, няма нищо неизправно.. предложи да сменя маслото с кастрол 5/30 той бил мн. доволен и карал само с такова....
  11. мисля да сменя маслото с Castrol 5/30 досега бях с Motul 5/40 но ми казаха че Castrol e по добрия вариант, какво мислите?
  12. Колко струва оригинален датчик, откъде?.. някой сменял ли е..
  13. Вратата много взе да скърца, може би трябва да я напръскам с контактен спрей. Някой имал ли е подобен проблем ?
×
×
  • Create New...