Jump to content

PaVLoFff

Members
  • Мнения

    167
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно PaVLoFff

  • Рожден ден 30.10.1980

Друго

  • Kaра
    Купе 2.3 20v

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    263549215

Последни посетители

843 профилни разглеждания

PaVLoFff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. PaVLoFff

    Skype

    Така звучи като . Бонд..Джеймс-Бонд А аз съм Palqkaa(mitko Yanakiev)
  2. PaVLoFff

    Моето си Ауди .

    Извинявам се за темата но...нека да си кажа.! Някой ако търси тоя вид кола да знаете ,че вече си я продавам (( Благодаря ви за вниманието !
  3. Здравейте ,казвам се Митко и работя в една тухларница(Завод за "Ytong") в град Добрич
  4. PaVLoFff

    резервоар на КУПЕ

    Сигурен съм ,че е 70 литра . Резервата е 5 литра мисля . А скоро го зареждах 2 пъти до горе и ми събра по 66-67 литра ,при положение ,че още не беше свършил,дори на талона ми пише ,че е 70 литра !
  5. PaVLoFff

    Продавам си купето

    Възможен е бартер за по ефтина кола с доплащане от Другата страна !
  6. PaVLoFff

    Продавам си купето

    Здравейте! утре (петък) патувам за София . Ако някой от колегите иска да погледне колата ,нека да ми пише днес (четвъртък) или да ми се обади на тел. 0896285585.
  7. PaVLoFff

    ETO SNIMKI NA 2.6 coupeto

    ооо това за жената и децата... За това си продавам моя "расов жребец "!
  8. PaVLoFff

    Продавам си купето

    Благодаря ти ! Наистина е перфектна колата. Обаче трябва да се разделя с нея!
  9. PaVLoFff

    Продавам си купето

    Между другото другата седмица в петък и събота съм в софия ,ако някой иска да види машината нека да се обади.Та дори и само да иска да я погледне 0896285585 Между другото съм забравил да напиша ,че има и климатроник !
  10. Здравейте уважаеми колеги ! След дълги пререкания тук в моето семейство реших да отстъпя и да си продам любимата кола ... ! Жена ми бръмчи та бръмчи ,а и в последно време взех да се замислям яко дали не е права. Нека някой ентусиаст който обича бързите скорости ,съчетани с една наистина уникална кола и уникален мотор да се порадват за по натам на БЕБЧО. Та..Става въпрос за : 90 купе 1990 година 7А мотор (2.3 20 клапана)Куатро Абс Централно заключване Аларма Табло махагон и Други . сменени консумативи преди 1200 киломентра (Ремъци,ролки,масла, филтри ) 2 семеринга , Гарнитура на клапановата глава(понеже сълзеше масло ) За сега поне не се сещам за друго освен да напиша една цена . 6000 лвеа !
  11. PaVLoFff

    ETO SNIMKI NA 2.6 coupeto

    ТОчно така. Смело обаче и ОТГОВОРНО . аз също съм се навивал за кво ли не в тя живот и някой като ми каже че не съм бил прав с избора си просто го отминавам,така че кефи се докато можеш на машината...от това по готино няма,да придобиеш кола която си мечтал...успех от мене !
  12. Моята си я прдашех така до последно . )) спокойно пич карай смело . само да не загрява на повече от 100 градуса !! А ако е проблема в термостат-а нали се сещаш ,че би трябвало да ти загрява малко по бързо дори , а не по бавно (ако не отваря ) а ако е махнат няма да загрява на повече от 60 градуса !! Така че спкойно си карай колицата
  13. PaVLoFff

    Може ли ?

    МЕрси за информацията . Не пречи ли това че съм с куатро ? и ако някой чуе за такъв двигател(за продаване ) нека да се обади . Благодаря !
×
×
  • Create New...