Jump to content

imargaritova

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4

imargaritova's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Може ли да ми дадете по-подробна информация на кой канал се прави теста на дебитомера с vag-com. Имам приятел , който предлага да се закачи колата и да се тества в движение, за да се види какви стойности дава дебитомера.Благодаря Ви!
  2. Да, така е. Момчето в сервиза иска да е сто процента сигурен откъде е проблема, за да не сменя здрави неща с нови.Но дебитомера не трябва ли да се записва като грешка?
  3. Ходих в сервиз и започнахме с чистене на турбината. Другата седмица имам дълго пътуване и ще я тествам дали има промяна след тази процедура.Ако ли не ще продължат с диагностиката. Момчето, което отваря турбината, каза че не е имала много нагар и блокирали лопатки.А защо не записва грешка нямам обяснение.Може би е нещо механично.
  4. Здравейте! Имам следния проблем с колата 1.9 TDI PD 2001g. -като се кара по продължително време с постоянна скорост около 120-140 км./ най-вече по магистрала/ изведнъж все едно турбината изключва, колата забива и не иска да върви.По време на движение изгасяш, палиш и всичко е наред. Ако се кара с по-ниска скорост няма проблеми.Не записва никакви грешки.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля за помощ.
×
×
  • Create New...