Jump to content

M.Gruev

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ситроени

Персонална информация

  • Пол
    Male

M.Gruev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Нямам намерение да се разделям с нито една от сегашните ми коли, просто ми трябва и нещо дизелово с двойно предаване, но след като не искам джип вариантите не са много, особено в този ценови клас.
  2. Днес покарах един Олроуд из София и като цяло ми хареса. Возията не беше зле, но определено Ситроена вози по-комфортно. За сега нищо от видяното дотук не ме е грабна и ще продължавам да търся, но както е тръгнало май ще се обикаля из провинцията.
  3. Имам и Алфа 2.4 JTD и на нея обслужването на мотора и е около 1000 лева, а на Ситроена е повече, така че тук изненади няма. Тези възглавници и компресор също не са толкова скъпи. Благодаря за информацията, ако някой се сети за други подобни неща нека сподели. п.с. Ситроена е 3.0 HDI V6 BiTurbo 241 коня, автоматик и е с хидравлика.
  4. Километрите са ясни, че най-вероятно не са толкова. По-важно е колата как е била карана и поддържана, а това се разбира след оглед на място. п.с. В сравнение със Ситроена от аватарчето ми, Олроуда не е по-скъп като поддръжка така, че не мисля, че ще е проблем.
  5. До колкото знам след някой месец на 2002 година от Ауди си оправят основните проблеми по мотора. Иначе Ситроена ще си го карам, но ми трябва и кола 4х4. Поддръжката се съмнявам да ме изплаши.
  6. Здравейте Колеги, В момента се чудя дали да не купя едно Audi Allroad 2.5 TDI. На първо време съм се спрял на тези две обяви: Моят сайт Моят сайт Ако някой има информация за някоя от колите конкретно или каквато и да е обща информация за модела и какво трябва да се гледа при закупуване, моля нека да я сподели тук.
×
×
  • Create New...