Jump to content

nikitooooo

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    БМВ

nikitooooo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. а нещо за бензиновия 130к.с. (или ако трябва да се съпоставят 1.9тди и 2.0 бензин)
  2. Здравейте колеги искам да Ви попитам каква B6-ца бихте ме посъветвали да си купя за ежедневно каране (ако е бензин ще го карам на газ) и дали "ръчка" или "автомат" като цяло клоня повече към комби.Благодаря предварително!
  3. Мерси колеги! Темата беше полезна за мен благодаря ви че получих отговорите на въпросите ми!
  4. Каквото и да се коментира все ще е обидно, затова само ще попитам имаш ли идея какво точно трябва да се смени по колата и на какво ниво, че да питаш за смисъла на занятието?За мен лично да обръщаш волан се прави само на някаква много евтинка количка, където можеш да разкостиш каквото ти се иска, без да има особени поражения върху конструкцията.Както са ти споменали по-горе за да имаш перфектно работещата на 100% кола след обръщането, трябва да попаднеш на гений в автомобилния ремонт и да си с повече от железни нерви, както и бездънен джоб, това всичкото само ако искаш да е ток и жица каруцата после. не бе човек няма защо да се обиждам..незнам и за това питам нали за това е форума да се споделя информация и да се решават проблеми.С две думи разбрах че смяна на волана на това Ауди е Мерси за мненията Ви,ще се възползвам от тях и ще си взема тази кола с ляв волан защото мога най-отговорно да кажа че държа и си подържам колите в перфектно състояние!Още веднаж мерси и безаварийно на всички!!!
  5. значи ако е с десен волан... е по добре с десен да си остане?
  6. Здравейте колеги желая да попитам колко струва обръщането на волана на А4 (мисля че са Б6 след 2000-2001г.) защото тези от UK ми изглеждат по-запазенки(поне тъка изглеждат ) и са по-ефтинки...дали си струва да си вземеш с десен волан и да го обърнеш ми е въпроса или става "танто за ку-куриго" Мерси!
  7. колеги да разбирам ли че този аванс процесор прави по пъргава колата..и всъщност какво е със/и без аванс процесор?
  8. колеги да използвам темата да попитам..искам да си взема А4 1.8 125к.с. и мисля да му сложа метан,нека колегите който са запознати по-въпроса или имат такива да кажат може ли да се сложи обикновенна метанова система (не,метанов-инжекцион) дали колата си работи добре,разхода как е и всичко за което се сетите че е полезно. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...