Jump to content

petio1985

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 1.8T

petio1985's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Уредбата не е в гаранция,пък и какво да търся като ми казват че не могат да го оправят и реших да не ги търся повече.
  2. В София съм през седмицата.Инече газовата е слагана в Пловдив,но не искам да ходя при тях защото немогат да ми решат проблема,затова искам някои добър специалист в София
  3. Здравейте колеги,имам Ауди А4 1.8Т куатро чипнато на газ и имам следните проблеми:1 карам на газ,но след рязко натискане на педала на газта колата гори бензин и другият проблем е че напоследък постоянно натрупва грешка и върви все едно е без чип и трябва постоянно да трия грешката. Газовата уредба е със следните параметри газов комп EASY GAS,инжекторна рейка RAIL HORIZON с размери 2,4 мм,изпарител TOMASETTO тип ARTIC,сензорите P1,T-gas,МАП,Т-вода са Fobos Може ли да ме напътите към някой специалист,който да ми реши проблемите и тази кола да тръгне добре на газ. Благодаря ви предварително
  4. Колеги майсторите от Пловдив ми казаха,4е няма да може да върви само на газ колата като я натискам.И явно го нямат този нов софтуер на системата Фобос или не им се занимава.Някои знае ли къде могат да ми оправят колата да върви на газ при по стабилно натискане на газта и да няма опастност да счупя мотора.И да попитам в движение ли трябва да се правят настройките,защото на моята кола ми ги правеха на място.
  5. Системата Фобос се състои от следните елементи: -Газов комп.-Eazy gas -Ижекторна рейка-Rail horizon,с размери на отворите 2,4 -Испарител-Tomasetto,тип-Artic -Сензорите за-МАП,Вода,П1 и Т-газ са фобос. Уредбата е сложена преди два дена в Пловдив.
  6. Здравейте колеги,отскоро съм във форума.Взех си ауди а4 1.8Т куатро,чипнах го и след това му сложих газова уредба.Проблема е следния:след като но натисна да мине 4000 оборота ми изчезва бензина.Първо мислих,4е си въобразявам,но за 300 км ми изгори около 10-15 литра бензин,като ми дава и едновременно 13/100 газ.Газовата ми уредба е система фобос.Някои имал ли е подобен проблем или какъв може да е проблема?
×
×
  • Create New...