Jump to content

zZzZ

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a6 c4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

zZzZ's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добър ден! Ламбда сондата е сменена. Оказа се, че колата е с една сонда, което за мен беше странно. Грешката повече не се появява, на живи данни варира от 0.1V до 0.9V. Всичко изглежда нормално. Утре ще и засека разхода и ще пиша пак. Дано темата бъде полезна за някой.
  2. Добър ден! В последните 2 седмици колата започна да гори около 15-16л на 100км - смесен разход, с повече извънградско каране. Сканирах я с VCDS и излезнаха следните кодове: Нямах време този ден да се занимавам повече и да гледам живи данни. Изтрих грешките и отидох на работа. Днес я закачих пак и излиза: Колата има газ, но ламбда сондата не е изолирана по никакъв начин. Високият разход за който споменах се наблюдава и на газ и на бензин. Спрямо това което прочетох с сайта на Ross Tech, най-вероятно проблема е в самата сонда или в кабела. Преди да купя нова ми се искаше да чуя мнение и на някой които е по-наясно с нещата. Прикачам и графики от тестове с живи данни. Колата беше на място, не в движение. Преди да се появи проблема с високия разход сменях гарнитура на капака на клапаните, теростат, масло, свещи, и филтри. Не мисля, че има общо, но все пак... Благодаря предварително за помощта!
  3. При това положение дали ще се съберът по-големите дискове и спирачни апарати? Джантите са 15ки мисля,че да от Голф 3 GTI. С тези джанти купихме колата.
  4. Добър ден, откакто купихме колата (преди 1 година) има луфт при потегляне придружен с тупкане. Много наподобява луфта в кардана при старите мерцедеси ако някой е карал. Освен това при пълен ляв завой, понякога не винаги, се чува характерното чаткане като от разбито каре. Бонуса към цялото това нещо е, че колата криви дискове (вече 2 комплекта, като последните са ATE Power Disc с накладки ATE). Според майсторите всичко е наред и няма нищо за смяна, но колата си го има луфта някъде по силовото предаване и си криви дискове на поразия. Моля за съвети, защото не ми се дават грешни пари за части. Ако е разбито карето няма ли да чатка при всеки завой с навит до край волан ? Идеи как да установя от къде идва луфта при потегляне ? Имам съмнение, че единия проблем е свързан с другия... Колата е 1,8 AGN с FSIII апарати и 280мм дискове. Последният път като сменяха дисковете ми казаха, че ги криви заради тампоните на носачите, та и те са сменени с Lemforder.
  5. zZzZ

    Смяна на салон

    Благодаря на всички за мненията.
  6. zZzZ

    Смяна на салон

    Здравейте, бих искал да попитам дали на Audi 80 b4 седан може да се сложи салон от A6 C4 avant. Имам предвид корите на вратите и седалките. Предната врата на A6-цата ми изглежда по голяма и седалката от avanta не съм сигурен дали ще пасне на седана, но все пак реших да попитам.
  7. Не е, точно там е удара. Всичко по окачването от лявата страна е смачкано.
  8. 50 лева е моторчето. Сменяно е 2 години преди започна да разглобявам колата. За повече информация моля звъннете на дадения телефон, понеже колата я разглобява мой роднина не е при мен, но мисля, че по самото моторче нямаше номер.
  9. Не знам дали има на 100, но не пречи да провери. Обаче мисля, че трябваше да се махнат чистачките и лаисната която е под захващането на рамената за да излезе филтъра.
  10. Преди всичко останало си погледни филтъра. При мен точно той беше проблема, беше задръстен и затова нямаше дебит.
  11. Малка неточност: колата е в Димитровград, не в Хасково. http://imageshack.us/g/546/20110814121402m.jpg/ Нов линк за снимки, че стария нещо е прецакан.
  12. Ето малко снимки http://imageshack.us/g/269/20111115190929.jpg/ . Гумите са карани не повече от 2000км, размер: 205/60/15, цена: 200лв. Телефон за връзка:0886846269, намират се в град Пловдив. Моля да не звъните в интервала от 13ч. до 20ч. през делничните дни.
  13. Изпочупени са им щипките бях ги лепил. За информация моля използвайте телефона по горе. Колата не е при мен в момента.
  14. Колата се продава на части и се намира в град Хасково. Снимки: http://imageshack.us/g/546/20110814121402.jpg/ За контакти: 0884817630 Николай
×
×
  • Create New...