Jump to content

Dark BG

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Dark BG

  • Рожден ден 13 Ноември

Друго

  • Kaра
    Citroen C4 и --->

Контакти

  • Website URL
    http://www.sunnysands.net
  • Skype
    trop4o_666

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Dark BG's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Dark BG

    Бъдеща покупка А6

    Ами колите са ми всички бензинки, не съм купувал дизел до сега, а и Пежо не ми харесва като дизайн, таблото отпред с радиото и лостчетата зад волана са на Ситроен... Естествено има значение как настъпваш газта, колата като е 80 коня трябва да го настъпиш до долу че да се движи поне , но при мен няма такива, за мой късмет...
  2. Dark BG

    Бъдеща покупка А6

    Мерси за отговорите , а иначе на мен колата много ми харесва, попринцип няма да се движи много в София, повече извънграда, а разход 15/16, 6,1 HEMI-то го докарава сега към 18/19(в града), но това е друг въпрос и друга кола естествено, на мен ми хареса колата, защото е лимузина и за 4x4 през зимата е перфекетно... Но при разхода на гориво при автоматик е най-важно как да държиш педала на газта, на моите коли съм им хванал цаката, вместо да се забивам на компютърчето и да гледам разхода(както някои го правят), трябва да се знае как да поотпуснеш газта и да не падат километрите естествено(ако ще се кара икономично)!
  3. Dark BG

    Бъдеща покупка А6

    Хахах e като е през крив макарон, 12 не повече, то да не е 400 коня да харчи 15,16л/100км. Аз ако ще натискам колата то няма да е в града robobug може ти да си първия със счупена ос Иначе мерси на KGK, полезна информация
  4. Dark BG

    Бъдеща покупка А6

    Tanuco ако ще подиграваш този 4х4(C-crosser), или по точно Ситроен, правил съм смешни Ауди-тата с мойта С4-ка и не е дизел да подчертая, така че айде без подигравки към марки... Holz_8885 аз точно към Quattro съм се насочил, защото един приятел има Allroad 2009г. ако не се лъжа, и той е доволен от неговия. Ако говорим разход на гориво от 11л градско, не мисля че би ме отказало. Гледах BMW-та 5 серия, но вече като дизайн не ми харесват след това ново поколение 5-та серия. Като например какви разходи може да имам по ходовата част?
  5. Dark BG

    Бъдеща покупка А6

    Здравейте на всички съфорумци, от няколко седмици съм се заел и си избирам да си купя автомобил, и си харесах Ауди А6 3.0TDI след 2006г. моделите. До преди 3-4 месеца не харесвах Ауди като марка, но се качих на няколко пъти да покарам Q7 4,2 S-line, и от тогава си промених мнението за Ауди. Собественик съм на Ситроен С4 и С5(2009г.), голям фен съм на Ситроен! Четох в интернет, но се сетих че във форумите биха ми дали по-хубав отговор на въпросите ми и те са следните: Първо искам да разбера приблизителния разход на гориво градски условия и извън градски, самата подръжка на колата, какви плюсове има, какви минуси, през зимата самата система Куатро как се държи и т.н.
  6. Някой като каже дали се чупи автомата, направо полудявам... В Америка 98% от колите им са автомати и не се чупят, то ако се чупи, това означава че го пуска постоянно на ръчни скорости. Иначе А8-цата бензиновия приблизително 18 литра градско, средно 14литра, иначе е хубава кола просторна и най-вече мощна!!
×
×
  • Create New...