Jump to content

biser30

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 2.5tdi,A6 3.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

biser30's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. проблема е решен! дтчика в резервоара беше заминал. 85 евро стуваше датчика,плюс 70 евро за смяна. сега е ок,така че съм готов за ваканция. В сряда сутрин си тръгвам за бг. Любопитно ми е колко ли щеше да ми срува ремонта в България?
  2. Благодаря ти kris4o, още вчера пробвах този вариянт.налях и за 50 евро,а и тя си имаше около четвърт резервоар. Сигурен съм че вътре има над половин резервоар.може би 3/4 ти. Но стрелката е забила дъното и не мърда. ще исчакам още малко и ако не се оправи,понеделник на сервиз. АКО ИМАТЕ НЯКАКВИ ИДЕИ КАЗВАЙТЕ... Цитиране на предходен пост!
  3. Колеги,не ми работи стрелката за горивото. Въпреки че в резервоара има над половина гориво. понякога след рязък старт,се оправя. Но от три дена е забила дъното и не мърда. Ако някой от вас е имал този проблем,да каже как го е отсранил.
  4. мерси,днес ще пробвам да смажа тук там без да разглобявам нищо. ако няма резултат,утре на сервиз. не мога да се осмеля да разглобявам,да не направя по голяма беля.
  5. Колеги от два дена имам проблем с чистачките, работят много бавно,и зацепват по средата на стаклото. А когато стигнат горния край се връщат много трудно. От начало си помислих че е някой бушон,но моторчето се чува че работи макар и диста да се зори. моля за някакви савети мога ли да го оправя или понеделник на сервиз. Колата е A6 4F 3.0 tdi. Редакция по заглавието:да се чете А6 4F
  6. здравейте колеги. карам ауди а6 98г.2.5тди.не ми работи залючването с ключа. когато купих колата преди четри години я вземах с два ключа. плзвах единия а другия си стоеше в чантата на жена ми. когато лятото си ходих в българия(живея в холандия) загубих ключа, но си викам няма страшнно нали имам резервен. та опитвам да отключа колата а не работи,пробвам да отключа през ключалката на предната врата,ха и ключалката не отваря счупена.никога не бях я пробвал винаги си отключвах с дистанционното дет се вика. както и да е пробвах през багажника и се отключи колата. на другия ден тръгнах по майстори и викат батерията свършила,ок смених батерията пак не работи. хайде пак при майстора а той вика:ами защото е свършила батерията ключа е забравил кода трябва да се препрограмира.Аз ще ти го препрограмирам вика ше ти стува 5-10лв но компа му бил на ремонт и щял да го вземе другата седмица. да но аз нея седмица тябваше да се връщам в холания и си викам както и да е там ще го оправя. когато дойдох тука хайде пак по майстори,всеки казва не е за нас трабва да ходиш в ауди сервиз. та отивам за в ауди и ми викат:препрограмиране 65 евро,поръчка на нов ключ 63 евро. ок викам даите нов.да но били много заети трябвало да си взема час,а можело чак след 4 седмици. и така ха днеска ха утре ,та до онзи ден докато си отключвах от багажника и нещо исчатка,счупи се клучалката на багажника.хайде на другия ден в ауди. там викат даи да пробваме да ти поправим стария ключ,ако стане 60евро ако ли не поръчваме нов 120 евро. добре викам вземаха ключа човъркаха го 10на минути и викат не става трябва нов. но трябва да платя 60 евро за работата+120 за нов(там ме прекараха но както и да е)поръчахме нов. днеска хайде пак в ауди,правиха струваха не става.казват че проблема не е в ключа а в колата там нещо(казаха го на холандски та неможах да го запомня)трябвало да се сменя нещо там си но щяло да ми излезе доста скъпо.не викам аз проблема не е в колата,аз знам със стария ключ си отварях нормално знам си аз в ключа е проблема.не викат ние направихме всичко по силите си в колата е проблема, ....ТРЯБВА ДА ПЛАШТАШ ЗА ТРУД....кво викам аз пак ли нама никакъв резултат,няма да платя... добре викат няма проблем(значи око мине номера) и така до сега. и сега седя прд компа и се чудя кво да правя,мисля че ако бях в БГ щяха да го оправят. ако имате някакви савети целият сам слух.......... благодаря предварителнно за помоща. малко се овлякох и май стана доста дълго.....
  7. За км на около 200к е добре, стига колата да не трака и да не издава странни звуци. Задължително тествай автоматика, климатика и навигацията. Виж я за грешки. Обикновенно ако пуше доста може да е за смяна на моторчетата отпред за кулерите. как да проверя за грешки,нямал сам досег с този автомобил. ако може пуснете линк кадето се обеснява как се проверяжат грещките.
  8. карам а6 99г.2.5 тди. три години я таркалям и рещих да ъпгрейдвам. за екстрите писах по горе,това е горе долу. даржа да е с 3литровия мотор,кожа,автомат,цветната навигация,да не е със спортно окачване в този клас коли даржа на конфорта. ксенон и подгряващи седалки,горе долу това е всяка екстра в плюс ще е добре дошла. вие ще ми препоръчате ли някоя екста за която да гледам в този модел.
  9. писах на verter не я продава още. наистина добра кола струва си всяка стотинка. дано и аз да на меря някоя добра,да не ми вади проблеми от после. а да ви попитам колеги за километрите,около 200хил. добре ли е или да търся на по малки километри.
  10. пуснах му едно съобщение,чакам одговор. между другото търсенето продължава. засега гледам в холандсите,немските и белгийски саитове. отворен сам за всякаква помощ от вас. ако забележите нещо потходящо моля пускайте линкове. да допълня търся седан не авант.
  11. колата на verter я следя отдавна във форума, но не знаех че я продава. ако наистина е решил да я продава аз сам готов за зделка колата наистина е хубава. само не знам на кви километри е?
  12. значи да се изясня,какво търся: ауди а6,2005та и на горе,3.0тди,кожа,автомат мисля че 3литровите всичките са куатро. ксенон,цветнната навигация. да не е със спортно окачване. до 200хил.км. подгряващи седалки.горе долу това е,всяка допълнителна екстра е в плюс. бюджета ми е до 15хил.евро като мисля за колата да дам до 13хил. + закарване за бг, регистрация,данък,застраховка и ако може връщане в холандия още 2хил. евро. горе долу това е. а да попитам кнсомативите като масло,филтри и тн. тука ли да ги сменям или в бг?
×
×
  • Create New...