Jump to content

architexmas

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Cabrio 2.8 & А6 4F

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

architexmas's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, А8 D3 3TDI 233 , парното ми едва се усеща, но за сметка на това бучи доволно, усилвам го на 12 и го слагам да духа на решетките, едва си го усещам на ръката, като го сменя на прозореца и едва успява да изчисти по средата над духалките, а страничните духалки не духат изобщо, отзад също не духа изобщо, дори когато е засилено докрай. Някой имал ли е такъв случай и как го е оправил?
  2. Колеги, вече няколко месеца се опитвам да си оправя колата, когато завивам има много силно щракане, което се усеща най-вече под задната седалка, точно в средата, където е дифа и кардана. Най-силно се усеща когато излизам от баир, щракането е много силно и сякаш нещо прескача отдолу, ударите се усещат много силно в цялото купе. Двата дифа са перфектни, отваряхме ги, нямат никакъв проблем. сменихме тампони по мостове, двигател и тн. На някой дали му се е случвало подобно нещо, че вече незнам къде да търся проблем. Още нещо интересно е, че когато колата е студена, този проблем го няма, колкото повече загрява, толкова повече започва да щрака. Щрака само на завой, направо не се появява проблема. А6 4F 3tdi 224
  3. Здравейте, имам проблем с модула на ABS, Audi 4F 3TDI 224, 2005 година. Моят модул е развален и постоянно ми светят ESP и ABS на таблото. Проблемът идва от там, че закупих друг, но с букви AD, а буквата на моят е L - 4f0910517L , оказва се, че с AD не тръгва на моята кола, по рама го дава с номер 4f0910517N, каквито обаче не намирам. Някой запознат ли е, дали има друг номер, който да пасва на номер 4f0910517L, за да го заменя с друг, тъй като L няма намиране, звънях на всички обяви в мобилето... Благодаря!
  4. Здравейте, Имам проблем с климатроника на Ауди А6 2,7 ТДИ. Когато пусна клима или парно, крайните отвори откъм шофьора и пасажера, духат горещо, ама направо ще разтопят духалките, средната конзола си духа на настроените градуси. Някой имал ли е такъв проблем, на едно място да духа студено, а на друго място топло? Поздрави! Моля админ да премести темата в 4F, объркал съм раздела!
  5. Здравейте колеги, от доста време имам странен проблем, появява се доста рядко. Както си карам и започва да ми присветква цялата кола, таблото, радиото, фаровете, мисля че видях надпис на екрана на радиото, overvoltage или нещо такова. Доста е кофти, когато се случи нощем, защото фаровете мигат също, ако продължа да карам, се оправя след минута две, ако спра и изгася колата също се оправя. Говорих с различни майстори, никой няма идея. Случвало ли се е на някой това чудо? AUDI A6 2,7 TDI 180hp Quattro 2005
  6. Явно ще се метна то Германия и ще взема една от там, поне ще си знам, че е на 500к километра
  7. Аз от тези двете се отказах, едната има проблеми с вихровите клапи, не ми се взима кола и да почвам с ремонтите, едно е да обслужвам и да стягам, друго да ремонтирам счупено. Колегата горе ги определя като подводници, аз от прочетеното дотук имам добри впечатления за 3,0TDI и ще продължа да търся. Все пак, ако има някой, който кара такова А6 ще се радвам да ме насочи, за какво да гледам на огледите, знам, че има много теми във форума, но търся специфичен отговор, за точно определени популярни проблемчета, за да знам да внимавам. Поздрави!
  8. Здравейте колеги, Има много теми и аз изчетох доста сайтове по темата, но искам вашата помощ, за да мога да избера нещо читаво. Търся си А6 3,0 TDI Quattro 224 или 233, нямам идея кой мотор е по-здрав и по-добър, ясно ми е кой е по-бърз, но това не ме интересува. Може ли да ме посъветвате, за какви проблеми да гледам на огледите, нещо по-специфично. Като собсвеник винаги съм знаел всички болежки на колата, но за тази нямам идея, за какво да се оглеждам и за какво да внимавам. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11479581561428148&slink=gpzy9l http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11480085902628906&slink=gpzy9l Това са двете, които мисля да гледам утре, като повече ми харесва първата, която не е от автокъща и е регистрирана. Бюджета е между 13-15000, като ми се иска да е автоматик. Благодарско!
  9. Здравейте колеги, Отказа ми турбото на Ауди А3 110 1999. Мисля, че вакуум помпичката е проблема и мисля да си я сменя с надеждата турбото да заработи отново. Въпросът ми е, мога ли да сложа вакуум помпичка от 130 коня примерно или дори от по-голям двигател, като 2,5 на А6, мисля, че вакуум помпата е същата и се чудя дали ще работи и дали ще има някаква разлика. Поздрави!
  10. architexmas

    Кабриолети (89)

    Здравей колега, не съм видял мнението навреме. Къде се намира вашият майстор и колко би излязло като цена да се оправи, горе долу.
  11. architexmas

    Кабриолети (89)

    Мерси колега. Бяха крадци, защото ми откраднаха музиката, но полицията ги залови след 1 месец и си признаха всичко, и аз мислех отначало, че са приятели
  12. architexmas

    Кабриолети (89)

    Здравейте, аз имам едно червеничко Ауди 90 Кабрио, 2,3, неграмотни крадци ми го нарязаха през зимата, сега имам няколко порезни рани от нож и също така ми занима задното съкло, което всъщност не е стъкло, от студа направо се разпадна на парчета. Някой правил ли си е гюрука някъде в София, да знаете колко излиза цялостната смяна? Ще ви кача снимки да го видите когато мога, започнал съм да го правя основно, мисля да сменя всичко по окачването и да освежа двигателя малко.
  13. Здравейте колеги, днес вероятно ще купувам А4 3.0 бензин 2003 година. Не успях да открия никъде, къде стой номера на двигателя, искам да проверя дали съвпада с талона. Също така ще съм благодарен ако ми дадете съвет, какво да гледам за модела и с какво да внимавам. Благодаря ви!
  14. Здравей, Ако има цени на нови, също се интересувам, особено дюзите предпочитам да ги взема нови. Благодаря!
  15. Здравейте, Имам Ауди кабрио (90) 2.3. Имам нужда от горивният разпределител и дюзи, като не трябва да са карани на газ и разпределителят да не е отварян. Не е задължително да са от кабрио, само трябва да е Ауди 90 2.3 двигател. Имате ли такива при вас и каква е цената? Благодаря Ви!
×
×
  • Create New...