Jump to content

toniintro

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8 kombi

toniintro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. toniintro

    Грешка P2681

    Здравейте! Тъй като, на още някой може да се случи този проблем, искам да сподела, как го реших аз. Не ми се наложи смяна на водна помпа и кутията с електрониката, което ми спести около 1000 лева. Просто помолих майстора ми да почисти клемата и пиновете на кутията. Момчето се постара и, от тогава, вече втори месец нямам плоблем.
  2. toniintro

    Грешка P2681

    Благодаря за отовра!
  3. toniintro

    Грешка P2681

    Здравейте! Имам Audi A4 B8.5 2013г. 1.8 tfsi 170hp. Появи се грешка P2681 - Engine Coolant Bypass Valve Control Circuit/Open. Закарах я в сервиз и смениха Клапан N82, коет е електрическа помпа за охладителната течност към парното и климатроника. Лошото е, че проблемът си продължава и чека светна пак. Някой има ли идея, какво трябва да се направи, за да се оправи този проблем? Благодаря предварително за отделеното време!
  4. toniintro

    Inspection

    Колеги и при мен не се получава номера. Карам А4 97г 1.8 125к.с. Като задържа бутона за дневния километраж и дам контакт или запаля продължава са си свети IN 1. Като дръпна след това бутона за часовника и го завъртя на дясно, освен че местя часовника друго не правя. При мен ли е грешката?
×
×
  • Create New...