Jump to content

Andrianco

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3

Andrianco's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имаш ли шината за подгревните свещи. И дали е здрава да не е напукана. Мерси
  2. Ако си навит на 120лв, несъм от пловдив трябва да платя и 10-15 лв доставка и за това. пиши ако си съгласен на лично.
  3. фаровете продадени ли са и цена ако не.
  4. може ли да ми пратиш снимка на фаровете.

  5. Трябва ми облегалка за главата за предна седалка ако може.
  6. Амортисьорите са Кайаба газови двутръбни. Предните са произжедени в Испания а задните в Япония .Пружините са спортни. Свалени са от Ауди А3 Цена за комплекта 290лв. Gsm:0878768008 Андриан. И снимки: нова цена 220:)
  7. Продажам спортни пружини Ауди А3 8L. Червени на цвят. Ще кача снимки след няколко дена.Цената е 140лв. Пращам с Еконт в цалата страна. GSM:0878768008
  8. Andrianco

    Ауди А3 1.9 ТДИ AHF

    зависи първото палене за деня пончкога е малко по трудно иначе нема други ядове.
  9. Andrianco

    Ауди А3 1.9 ТДИ AHF

    Проблема е следнич през маркуча преди помпата и след филтара постоянно вървят балончета като е запалена колата. Снмених филтара ама не е от него. Може ли да ми дадете идеи от каде може да дърпа вуздух. Може ли от маркучетата за излищната нафта на дюзите да е. Нямам си на идея от каде може да е. Благодаря предварително
  10. Когато влезеш в сервизнич режим на климатроника имам 78 функций за показания на почти всичко. Интересуваме някои дали ги има кои номер какво показва.Audi A3 2000г.
  11. Аудито е с касетофон Ауди концерт по принцип имам ченджера но нямам магазина. За това приемам оферти.
  12. Andrianco

    Ауди А3 1.9 ТДИ AHF

    Ходих при моя маистор у му казах за проблема. Закачия на компютъра и му даде грешка само за датчика за температурата на водата. смених го и мръдна малко и помпата на закаснение малко да работи и се по оправи за сега. Нема проблем сте споделя по на татък пак да видя дали сте е така.
  13. Andrianco

    Ауди А3 1.9 ТДИ AHF

    Не неми тересе работи си нормално. Няма никакъв проблем. Само първото палене е по трудно и изпушва за секунда и после всичко е оки.
  14. Andrianco

    Ауди А3 1.9 ТДИ AHF

    Проблема при мен е че не пали само сутринта малко по трудно. След това всичко е ОКИ. Може ли да е от датчика за темперетурата на охлаждащата течност.Маи моя неработи нещо. Според мен тои казва кога колко нафта да се подава от темперетурата на течноста. Мерси за отговорите.
×
×
  • Create New...