Jump to content

pepinjo79

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно pepinjo79

  • Рожден ден 29.10.1979

Друго

  • Kaра
    Audi 100 2.3 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

pepinjo79's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз карам 100 авант и съм товарил 12 листа гипсокартон (като се вземе предвид, че си пазя и си харесвам колата) с размери на листа 120 см на 240 см, като не мога да твърдя колко тежат, но мога да кажа, че не беше максималното възможно. Зависи какво предвиждаш да превозваш и как се разпределя като тежина. Би трябвало някъде да има технически характеристики за комбитата с релси отгоре.
  2. Здравейте, търся си датчик за температурата на водата за Ауди 100 С3 2,3 бензин 136кс. Казаха ми, че бил двоен, тоест освен за темп. на водата имал и отношение към инжекциона. С четири пина е.
  3. Ето го и моя кораб. Докато отдъхвахме по празниците успях да го почистя основно отвътре и отвън. Ето няколко снимки. Не знам как да направя снимките да се показват в нормален размер, а не миниатюри.
  4. Купувам плъзгащата се кожена щора, която крие багажника при комбитата. Търся такава за Ауди 100 Комби 90г. C3 e модела, но си мисля че и от C4 може да стане.
  5. Ето аз как успях да си я направя.
  6. Привет колега. Да те питам за Ауди 100 няма ли да станат тези уреди. Трябва ми този за водата. Ако си ги продал пиши ако знаеш дали за еднакви за всички модели. Поздрави.
  7. Привет колега, искам да попитам имаш ли само уреда за таблото, който показва температурата на водата за Ауди 100 2,3 бензин С3 90год. И да те питам от следващата стотица съвместимо ли е и ако да, имаш ли и колко струва. Понеже е комби търся и плъзгащата се кора на багажника, както и кората на капака на багажника отвътре. Също търся и стоп-вътрешния (на капака-десен) да е гладък, а не прорязан посредата. Поздрави. Петър.
×
×
  • Create New...