Jump to content

bobi87

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

bobi87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. kolega.imash li aktualen nomer na Misho.iskam da si smenq maslotot na skorostite!!!blagodarq

  2. Колата е в много добро техническо състояние. Сменени са ангр. ремък + ролките преди 25 000 км. Най високо ниво на оборудване. Цена: 14 900 лв. Дата на производство: юли 2004г. Тип двигател: Дизелов Мощност: 131 к.с. Скоростна кутия: автоматична Категория: Комби Пробег: 216 000 км Цвят: Сив металик За повече подробности: http://www.cars.bg/u493296 0888 790 248
  3. Michelin 235/45/17 летни 2 броя. Гумите са в добро състояние. Имат 4мм грайфер. Цена:90лв! тел: 0888 790 248
  4. Good Year 235/45/17 зимни 2 броя. Гумите не са в добро състояние, но могат да се сложат за задни евентуално. Цена: 40лв.
  5. Ремонт на компютъра на мултитроника. Цена 250лв... като се има на предвид че струва нов в Ауди 2100лв си е направо перфектно.
  6. Проблемът ми беше отстранен от Мишо, на който съм много благодарен. Ако има повече такива хора в България, които се стремят да са добри в една определена насока , а не всезнаещи тая наша държава ще е много по-добре!
  7. Няма ли кой да сподели мнение?
  8. Благодаря ви за отзивите отново! Днес поразрових кутиите на крушките, извадих ги.... после пак ги сложих, "разръчках" малко буксите и проблемът се оправи.
  9. Колеги имам проблем с двете предни седалки на колата. Функциите за напред и назад работят перфектно... облегалките също се движат назад и напред. При използване на тези функции се чува онзи "мазен" звук, за който всички се сещате може би (нещо от сорта на дзззззт). Проблема е във функцията, която движи цялата седалка нагоре и съответно надолу. Едната седалка е застанала в крайно долно, а другата в крайно горно положение. Като натисна копчето седалката не помръдва и се чува нещо от рода на "ддррррр"... в смисъл че няма нищо общо с това, което трябва да се чува. Надявам се че си представяте какво съм искал да ви обясня . Споделете моля ви към какво трябва да се насоча евентуално. Поздрави!
  10. Здравейте на всички! Купувам си коли само от Германия и бих могъл да се включа в темата. Няма абсолютно никакъв смисъл да купуваш червени номера, понеже жълтите играят същата роля, но са почти двойно по-евтини. Цената им варира според това къде точно ги правиш. Зелена карта + номер струва около 85 евро. Няма никакъв смисъл да минаваш през Румъния... там се минава ако носиш някаква стока и т.н Сърбите 99% ще ти се направят на интересни на Калотина ище ти искат да представиш сръбска застраховка, която НЕ ти е нужна по принцип... струва 120 евро. Товае "трик" от тяхна страна за да вземат 5-10 евро или бутилка уиски. Ако започнеш да правиш скандали и т.н ще те пуснат, но не смятам че си заслужава за такива смешни суми да се прави. Не се срамувай директно като ти поискат така наречената сръбска застраховка да им предлагаш пари. Тези хора са БЕЗСКРУПОЛНИ!!! Пред последния път на прибиране от Унгария им дадохме едно шоколадче... и го взеха Дано този пост послужи и на други хора, които нямат реална представа как стоят нещата. Поздрави!
  11. Фаровете не са ксенон... одеве както си карах, влязох в една дупка и се оправи Сега мисля да изчакам докато не изгасне пак и тогава ще разбутам жичките. Благораря ви много за отговорите!
  12. Здравейте колеги, Десния фар на колата (а4 2004г) понякога не свети и дава грешка, а понякога се оправя. Най-вероятно е нещо по инсталацията. Бихте ли ме посъветвали къде да "барна". Поздрави!
  13. Не съм казал, че ще сложа нещо друго освен оригинално! Просто въпросът ми беше дали има разлика между двата вида масла! Дал съм доста пари за тази кола и дали ще дам 200лв повече или по малко за масло не е проблем... не ме разбирайте погрешно. Колега stefanaki74 смяташ ли, че само смяната на масло и тръбопровод може да оправи този проблем?
×
×
  • Create New...