Jump to content

Ясен Маринов

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi B4 QUATTRO 2.0

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ясен Маринов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси много за информацията. Вече имайки насоки какво да търся, ще допроуча как точно стоят нещата и от там вече ще видя дали да го правим това, или да мъчим още газта.
  2. Здравейте, Имам B4 Quattro и мисля да сменя двигателя с ABK. ACE-то не мога да го накарам да работи добре на газ, а имам добър ABK. Въпросът ми е - има ли някой, който е правил същото и може да ми даде някакъв съвет? До колкото знам трябва да сменя и компютъра и ел. инсталацията. Просто ако някой има практически опит и вече се е сблъсквал с такова нещо малко акъл ще ми е мн полезен Прегледах форума, но не можах да намеря такава тема. Мерси предварително.
  3. Мерси за отговорите. И аз предполагах, че не няма как да са еднакви блоковете, но винаги има хора, които без да разбират много, дават много убедени мнения А иначе чак сега забелязвам, че съм написал темата грешно. Истината е, че идеята е да мина от АЦЕ към АБК, а не обратното . Точно заради инжекцията
  4. Здравейте, Имам един чисто теоритичен въпрос. Имам Ауди 80 Куатро АБК, и Ауди 80 АЦЕ за донор... Бих предпочел да използвам АЦЕ двигателя. Един монтьор ми каза, че разликата между 2та двигателя е само главата. Ако наистина е така, тогава може от 2та двигателя да се направи един, без да се вади целият блок, което доста ще спести работата. Дали някой се е интересувал и е проверявал дали блоковете са еднакви... Мерси са помощта
  5. И това Ауди е АЦЕ Иначе мерси много за съветите. В общи линии това беше каквото исках да знам. С две думи - не е толкова лесно, колкото си мислех.
  6. Здравейте, Баща ми си купи Б4-ка куатро и иска малко да я повдигне, особено задницата. Колата има газова уредба на мястото на резервната гума и може и тя да оказва влияние. Имаме същата Б4-ка, но не е куатро и е по-висока. Въпросът ми е някой правил ли е нещо такова, може ли да се сложат втулки в чашките на пружините, както при другите Б4-ки, има ли нещо, което трябва да имам впредвид... Ще съм благодарен на всяка помощ и идея.
×
×
  • Create New...