Jump to content

Vik0

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Vik0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте..... Искам да си изкажа мнението за сервиза!!! Ходих в сервиза, имах проблем с вървенето на колата забиваше и не вървеше. Става въпрос за турбо дизел с чип + други екстри. Направиха ми диагностика , вдигнаха колата на стенд и видяха, че турбото ми е омаслено което е така от 5години и веднага заключението беше: "турбото не ти работи със сигурност е за почистване на променлива геометрия или по-голям ремонт, защото не надува". Казаха ми едни огромни цени наплашиха ме, държаха ме половин ден и си тръгнах почти разплакан.... Случайно намерих едно момче при което отидох да ми сваля по евтино турбото и да чисти геометрията, но той я диагностицира и ми смени един клапан Н75 и колата беше като нова пак вървеше на пушка!!!! Пък вие всички сами може да си направите заключението без аз да ви го казвам за сервиза!!!! :) п.с. Извинявам се , че пускам тук темата , но не мога да пиша в темата за сервизите! Може да я преместите там!
  2. Оки, добре. Благодаря ти, колега. Надявам се проблема да е зацапване в променливата геометрия и да трябва да се раздвижи актуатора , дано не е заминало турбото или актуатора...... До колкото чета при повечето колеги май проблема е само в почистването и всичко се оправяло .... моля се и при мен да е това!!!
  3. Евала, колега! Дай някакъв номера да се свържа с теб, че в тази група не виждам номер .....
  4. Да така е. Дебитомера е заминал това е ясно, но дали ще успея сам да си сваля турбото да почистя променливата геометрия ми е по-скоро въпросът или някой да ме ориентира при някой колега който би взел нормална цена за тази интервенция? Благодаря,
  5. Някакви подробности около свалянето да ме ориентираш или проблеми , които може да имам по време на свалянето и някакви по специализирани инструменти необходими ли са ? Благодаря
  6. Здравейте колеги, вчера ходих при Брезел , че колата ми от няколко дни забива след 2000 оборота направо е като спряла. Направиха й диагностика и установиха , че дебитомера е заминал и казаха, че има проблем в турбото или е зацапана променливата геометрия или актуатор е зацапан или счупен или цялото турбо било заминало , а турбото се чува ... свири си нормално. Странното е и , че като изключа дебитомера колата върви повече , но не както трябва ... повече от 120 км/ч не иска да вдигне едва едва ..... А иначе е с чип + разни други технически настройки и си върви на пушка..... Въпросът ми е , заминало ли ми е турбото? мога ли сам да си сваля турбото и да почистя променлива геометрия, защото гледам много колеги от форума го правят? Мога ли сам да се опитам да раздвижа и изчистя актуатора, защото гледам много колеги го правят? Не съм много бос технически доста работи си правя сам , примерно дюзи дори тествам сам и си сменям , но ТУРБО до сега никога на кола не съм пипал, а тази я карам от 4.5 години и никога до сега не е имала такъв проблем. А също може да ми предложите някакви хора , които могат да направят всичките тези интервенции на добри цени в София, защото във Варна докато живеех съм чувал за цени и са на половина по ниски от София или поне тези хора по София , които знам аз.... Благодаря,
  7. Здравейте колеги, вчера ходих при Брезел , че колата ми от няколко дни забива след 2000 оборота направо е като спряла. Направиха й диагностика и установиха , че дебитомера е заминал и казаха, че има проблем в турбото или е зацапана променливата геометрия или актуатор е зацапан или счупен или цялото турбо било заминало , а турбото се чува ... свири си нормално. Странното е и , че като изключа дебитомера колата върви повече , но не както трябва ... повече от 120 км/ч не иска да вдигне едва едва ..... А иначе е с чип + разни други технически настройки и си върви на пушка..... Въпросът ми е , заминало ли ми е турбото? мога ли сам да си сваля турбото и да почистя променлива геометрия, защото гледам много колеги от форума го правят? Мога ли сам да се опитам да раздвижа и изчистя актуатора, защото гледам много колеги го правят? Не съм много бос технически доста работи си правя сам , примерно дюзи дори тествам сам и си сменям , но ТУРБО до сега никога на кола не съм пипал, а тази я карам от 4.5 години и никога до сега не е имала такъв проблем. А също може да ми предложите някакви хора , които могат да направят всичките тези интервенции на добри цени в София, защото във Варна докато живеех съм чувал за цени и са на половина по ниски от София или поне тези хора по София , които знам аз.... Благодаря,
  8. Здравейте колеги, Купувам Дебитомер за Ауди А3 1.9ТДИ AHF Ако някой има някакви оферти да пише тук да се разберем
  9. Здравей колега, колата е Audi A3 1999 1.9TDI AHF 110k хайде моля те направи ми цена на Castrol 10w40 Magnatec Diesel 5 маслен филтър/ въздушен филтър/ горивен филтър ... някакви по възможност най евтините варианти ( КРИЗА Е ) ии задни накладки . И остави един телефон, мерси .
  10. Колеги мерси за отговорите, но така и така не разбрах проблем ли е , че това маркуче не си е на мястото , аа иначе гледах няма го никъде за да го сложа .
  11. Колега както съм написал така ми казаха по сервизи аз съм лаик, но понеже на мен по скоро ми изглежда някаква джаджа за въздух нещо, за това питам какво е това проблем ли е , че в мощука го няма маркучето дето трябва да влиза .... за какво става въпрос като цяло , или кажете при кой във Варна да отида от форума дет няма да ме излъже ))
  12. Здравейте колеги прикачвам снимка към публикацията , на която съм снимал въпросната джаджа за която в сервизи ми твърдят, че е клапана за обратното гориво , таа има един мущук на снимката който се вижда ясно в него предполагам трябва да има нещо да влиза ?!?!!? по сервизи питам не било важно това незнам си какво, но никакъв конкректен отговор до сега не съм получил ? Благодарско предварително !
  13. Здрасти колега, имам запитване таблото на километража с най-големия борд ли е ... интересува ме борда и има ли много изгорели пиксели и цена ?!?
  14. Пичове нищо лично ама пия кафенце ръчкам по форума попаднах на темата така ме заинтригува, че цялата я изчетох и вече накрая със сълзи съм се смял ..... а иначе по темата доста важен факт не видях никой да обсъди аеродинамиката на автомобилите на кой е по-добра , защото това е от доста голямо значение !
  15. Колега препоръчай масло за Ауди А3 1.9 тдИ 110к.с. е маторя на 240 000 по км. ама най вероятно повече . ДО варна не е проблем да сенднеш нали ? Или имам колега в плд мога да го пратя да го вземе той да ми го сенд ако не ти се занимава . И цена ?
×
×
  • Create New...