Jump to content

siko

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно siko

  • Рожден ден 12.09.1988

Друго

  • Kaра
    audi 80 B4 2.0

Персонална информация

  • Пол
    Male

siko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. здравейте колеги прочетох мненията ви и ви благодаря за съдействието.за избора ми на масло просто старото беше такова и затова сипах същото.на нашия пазар има страшно много ментета точно затова неисках "марково" защото нали се сещате на кое правят ментета.служебните ни коли ги караме само с такова и километрите им са по 40 -50 хил на година,нямали сме проблеми с двигателите.говорих с майстор и човека каза" с м10 д да го караш колата ще върви".попитах ви защото познат живеещ испания щеше да си идва към Бг и си мислех да ми вземе нещо от там.ама ми трябваше консултация с по-добри и с повечко опит от мене.предната ми кола беше жигулка която не искаше кои знае каква подръжка ама тая ми се свиди и затова ми трябваше мнение.
  2. здравейте колеги.Нуждая се от консултация,какво масло да сложа на двигателя че нещо новото не ми харесва марката е RAVENOL 15 W 40.искам качествено масло цената не е от голямо значение.двигателя е 93година 2.0 кубика 115 коня газ бензин през 99% се движи на газ.в момента километража е на 205 хиляди.благодаря предварително
  3. говорих за нови карета.гледах из нета всякакви марки и цени от 40 до 90 мисля беше най-скъпото каре (ново).от автоморгата ще ги взема без пари само да върна моите в замяна.въпроса е да ме ориентирате като марка на коя да се спра-възможно най здравите части на пазара.
  4. въпроса донякъде стига и до парите но до такава степен че да не чак прекалено скъпо,повече ме интересува качеството.тези от автоморгата ще са поне оригинални ама не ми се иска да ги взема, сменя и пак да "трака".новите ме притесняват повече че не знам дали в магазина няма да ми пробутат някои китайски,турски или нещо подобно.2 карета средно по 75 лв. и две каси бира със някои по стабилно мезе ще седне 200 лв.
  5. siko

    Ауди А3 8L 1,8 125 к.с.

    здравей колега моето лично мнение е от малкия опит-преди време правихме ремонти и ми беше интересно ще може ли да променя звука на двигателя също като теб.първоначално пробвах без филтър изобщо го нямаше(махнахме го)-почна да ръмжи като мечка.после взех намерихме един спортен въздушен филтър ама нещо не ми харесва "много ръмжи" върнах пак стария обикновен филтър.не е лошо да видиш диаметъра на твоя и да отидеш да търсиш из магазините за автоаксесоари същи но мисля че са стандартни.
  6. здравейте нуждая се от малко инфо за моя проблем.карам ауди 80 б4 115 2.0-проблемът е следния при запалване на двигателя лапи4ката на маслото светва същевременно оборотомера не работи изобщо.маслото е сменено,таблото е гледано от ел.техник,датчиците са сменени, на майстори е ходено,и нищо...също бихте ли ми препоръчали марки тампони-заден мост и карета-кое е по добре 2 употреба от познат държащ автоморга или нови?
×
×
  • Create New...