Jump to content

Hell_Orc

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI 80 AVANT 2.0E

Hell_Orc's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Hell_Orc

    Проблем ел. стъклата

    Здравейте колеги. Проблема е следния : прозорците работят избирателно. Първо мислех че е о копчето но отказват изведнъж всички. Дали и при мен може да е от въпросното реле. Б4 АБК .
  2. Hell_Orc

    Предница на В4

    Колеги предницата започна да издава грозни звуци и майтора каза ,че е крайно време за ремонт. В това спор няма. Ще се сменя всичко накрайници, шарнири, тампони, амортисьори и тн. . Моля да ме просветлите как са цените на частите и какви да се взема.
  3. Здравей колега. Трябвами клапан за картерните газове. Който седи на капака на клапаните и трите накрайника към него. Ако имаш пиши на лечни.
  4. Здравейте колеги. Вчера си сложих газов инжекцион на AUDI B4 1995 2.0E. И мъката започна. Проблемите са няколко. 1 - На празен ход тресе (според мен от ниски обороти). 2 - При рязко подаване на газ колата върви на тласаци (се едно припомпвам газта) или ускорява нормално до 3000 оборота и не иска повече. При плавно ускорение няма проблеми но при подаване на повече газ веднага почва да хълца. На бензин няма този проблем. Доста се ядосах защото дадох 1200лв. и колата не върви на газ. Върнах се веднага и вързаха лаптопа към компютъра на ГИ и почнаха да настройват. Обясних че когато е на празен ход няма проблем а го прави само в движение на която ида е предавка. Майстора каза че имам проблем с втори цилиндър и да отида да замеря компресия. Според мен проблема е в настройката на ГИ защото на бензин няма никакви ядове. Според вас какъв е проблема? Имам 2 години гаранция и изпарителя е ФОБУС. Закарах колата за мерене на компресия и мая майстор каза че уредбата е сложена доста културно и трябва да измери компресия на студен двигател. и чакам днес резултатите. Ако някой е имал същия проблем моля за мнение? Ясно е че ще им седя на главата докато него оправят да върви нормално.
  5. Hell_Orc

    Knock Sensor ?

    Благодаря колега. Сега нещата се по изясниха. Но дали ще се оправи ако сменя датчика и каква цена е тай?
  6. Hell_Orc

    Knock Sensor ?

    Здравейте колеги. Качих колата на диагностика и дава грешка на Knock Sensor 1. Майстора каза че не е болка за умиране. Според него отговаря за детонацията. Ако маже да кажете какво прави точно и дали подлежи на ремонт или подмяна? Евентуално и какви пари струва нов или втора употреба? Благодаря предварително. Двигателя е АБК 2.0Е ел. инжекция.
  7. Hell_Orc

    ел. огледала audi 80

    Работи ,но само лявото. То е топло. Но дясното е студено на лед. Как да разбера от къде е проблема? Или направо ново?
  8. Hell_Orc

    ел. огледала audi 80

    Благодарско още утре заран ще да ги пробвам.
  9. Здравейте колеги. От около месец се сдобих с AUDI 80 AVANT 2.0E 1995г. И след последната ми возия която беше FIAT PUNTO осъзнах разликата между кола и FIAT. Та на Въпроса. Имам ел. огледала но не знам дали им работи подгряването и дали имат. И ако имат автоматично ли се пуска или с копчето за подгряване на задния прозорец. Благодаря предварително.
  10. Колеги, търся 3бр. Железни джанти 15 4х108 за AUDI 80 и една патерица.Ще си слагам АГУ и мисля да натъпкам патерицата при нея. Ако някой има предложения или е правил същото моля да сподели. Благодаря предварително. AUDI 80 Avant 2.0E 1994г.
×
×
  • Create New...