Jump to content

AxeL1984

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от AxeL1984

  1. Хех, Веско, ако щеш зелен фасул хвърляй, не ми дреме! Полезното е в 1-ия ми пост, и не ми пука кой какво ще си каже! Реклами не правя, защото нито съм дистрибутор, нито вносител, а само потребител, и никога няма да падна толкова ниско да рекламирам някакъв продукт пък тоооочно из форумите! Регистраций във форуми по принцип не си правя, защото съм достатъчно кадърен да се справя сам със глупави проблеми (май сам се досещаш, че по-големия брой дискусий из форумите са такива), така че май ти става ясно, колко мнооооого съм заритал да остана тук, още повече в твоята и на витциг компанията!!! Другия път хвърляй на ориз, или по-добре на грах, че да ти покаже кой с какво масло да кара, поне като гледам ти се отдава - имаш заложби, а съберете ли си с витциг и неговия опит, цена няма да имате! . Тук и врачки взеха да се срещат, вече не остана глупост която да не съм видял. Ужас, от къде се измъквате такива индивиди, не ми е ясно, но пък на фона на вас поне другите изпъкват.
  2. На теб пък някой да пише, войниче! Къде се слагаш, ще си карам с к'вото си искам, и ще карам колкото си коли искам, просто са ми смешни такива превземки като теб. Хайде обясни ми, като си толкова РАЗБИРАЧ, защо аз нямам един ръждясал филтър, веднъж не ми се е ВЗРИВИЛ филтър или друго, и досега съм няма проблеми!!! Хайде де, ти си специалиста!!! За 1-2 коли да говоря, можеш да го наречеш късмет, но не ми се броят да ти кажа точна бройка на всички коли покрай мен, които нямат (ВЗРИВОВЕ, КАДЕЖИ, РЪЖДЯСАЛИ ФИЛТРИ и каквото още ви дойде на ум! Ще си ги карам много ясно, и не е нужно да продавам нещо за да си позволя скъпо масло, ще те купя и ще те продам само с джобните си за ден бе СМЕШКО! СЪДРАН и ХЕЙТЪР ще викаш на БАЩА СИ за рожденния му ден, ясно ли ти е!!! А за реклама да не казвам кой прави, защото НЕ АЗ препоръчах кастрол при искане на мнение за манол!!! Пича поиска мнение, и аз дадох като човек ползвал такова, същевременно закачих и твоя пост заради СМЕШНИТЕ ТИ ИЗЦЕПКИ!!!Замисли се малко, легни почини, после пак помисли, и тогава пиши!!! А ако във форума на АУДИ специалистите са като теб "ПАЗИ БОЖЕ". ХЕЙТЪР ще ми викаш, СЪДРАН съм бил :), от ПАРОДИЯ като теб човек трудно може да се обиди ПАРТИЗАНЧЕ!!! Скрий се някъде, че заради такива като теб мислят Българите за прости!!!
  3. Въййййй ти пък луд ли си, сменяй го още сега, защо ще рискуваш да изчакваш още няколко КМ! , и си купи най-скъпия, че да не ръждяса :):D:D, но не забравяй да искаш сертификат от фирмата че е оригинален, и с доказано произход да е също! Като сте решили да давате повече пари поне си купете някой продукт на YACCO, и не се излагайте с такива постове, и да не казвам какви възклицания! Начел съм се на глупости и смешки из форумите, само там срещам качествени бисери, и хора които треперят над колите си все едно карат бентлита (как да си развия болтчето, ама какво да си взема черно, бяло, сиво, кое е по-здраво, ама там е с 1ст. по евтино). Като пишете постове, поне пишете смислени неща, и малко от малко си ползвайте сивото в-во! Истината е, че грубо 99% от колите в бг. са 2-а, 3-а и т.н.т. ръка коли, на по 200-300к км, и преди да си ги купим са карани като магарета, занемарявани до немай къде, някой дори не са чували за смяна на масло 30-40к км.
  4. Не съм ползвал дефендер, сега съм със Molibden Diesel 10w-40 CG-4/SJ на Алмера н16 2.2ДИ, само тази туба ми е останала.
  5. Благодаря за комплимента готин, ще си ги карам! А ти си прави реклама на кастрола. Много можем още да поспорим, но просто не ми се занимава с теб. Разбирачи и майстори в БГ с лопата да ги ринеш (нищо лично) Аз препоръчвам на чудещите се за манола, ако решат да го пробват, и след това да драснат впечатления тук, че колите покрай мен които са с това масло просто не ми се броят (не само моите, доста приятели карат с такова). На който му се дават луди пари за разни скъпи масла, да дава , аз не виждам смисъл. Не знам твоите служебни какви са, как са карани и с какво, но при мен и познатите с маслото не сме имали проблеми. От всичко е най-смешно, и същевременно жалко, че из форумите винаги се намират, и то по много рекламни агенти правещи евтини реклами, на продаваната от тях марка. Но е разбираемо, форумите са най-лесното и същевременно безплатно място за реклами. Със здраве, и безаварийно каране! И само за информация - на тубата ми от маслото пише "Произведено в ЕС",а за информационна линия е посочен адрес и телефон в GERMANY, а уж си ги продавал, колкото и аз съм космонавт!
  6. 1-о никъде не съм твърдял че е немско, да съм го правил аз и тогава ще кажа със сигурност какво е, казах че са ми карали и масло от германия (никъде не съм писал че е манол) 2-о никъде не съм писал за А8-ци, така че не се опивай да ме изкараш за смях, че не ти се отдава толкова, колкото усмиваш сам себе си. Просто с такива като теб, доста може да се посмее човек, и то от сърце. Вместо да си вадиш смешни изводи от поста ми от рода на - "купувайте манол, то е най доброто, всички други лъжат", можеше да разбереш друго, ако малко от малко вдяваше написаното! Ползвам маслата и филтри на манол, казах от 4 години (да ти повторя, че май недовиждаш), сменям си ги на 7-8к км, и нямам грижи. И това не на 1-2 на 7 наши коли. Нека ти ги изредя, че да не бълнуваш пак а8-и (нисан алмера 2002г 2,2ди, нисан примера 2001г 2.0тд, ауди а4 98г 1.8т, vw поло 96г. 1.6, мазда 626 87г 2.0д, жигулка една, и едно рено меган. За разлика от теб, аз не правя реклама на масла, а пиша отзиви за маслото което е питал човека в 1-ия пост. Ако трябва го прочети още 2-3 пъти, че да хванеш смисъла!
  7. Уааааау, Vitcig, направо ме свали на замята от смях с твоя пост! Пази боже от "разбирачи" чели недочели, и изказващи се неподготвени!!! Ти някога ползвал ли си въпросните масла и филтри - НЕ, тогава си трай, че и котките ще ти се смеят с тия взривове (като гледам и аватара ти ми става ясно от къде идват). Лично аз ползвам масла и филтри на манол над 4 години, на 7 наши фамилни коли. японско,френско,немско и руско. Ползвал съм със и без молибдена, като преди да започна на манол съм сменил сума други масла все маркови и стигнах до заключението ефекта е все същия, но някой бъркат по надълбоко в джоба. Препоръчвал съм ги и на много приятели, като нито един от тях не се е взривявал . Учудвам се че не си препоръчал ликито, защото такива като теб само това правят. Когато ТИ си сложиш манол и нещо ти се повреди по колата заради него, или пък се ВЗРИВИ ;) ми се обади! П.С. Едната японка, с която джиткаме най-често извънградско е на около 60к с масла и филтри на манол, да ти кажа взривове не е имало!!! Карали са ми и масло директно от Германия специално за турбо дизел 10w-40. 120 кинта се оръсих за 5 литра, да ти кажа колата нито беше по-тиха с него, нито вървеше по различно, и при студен старт си беше все същия звука.
×
×
  • Create New...