Jump to content

dy4eto

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dy4eto

  1. Благодаря ти много. Със сигурност ще посетя Ауто плюс за филтрите..утре ще взема да прочета какво пише в книжката на колата за маслото...Аз имам една останала туба Ауди Longlife 3 5w30 от смените ми в сервиз на Ауди..така че сигурно Castrol 5w30 ще е добре...но ще прочета за по сигурно Но като цяло да си призная това с вискозитет хич не ми е ясто 5w30...5w40..10w40 и т.н.
  2. Докато разглеждах сайтовете за масла на Castrol забелязах че има Castrol Magnatec Diesel 5w40 DPF 5 литра за 78лв. и Castrol Magnatec Diesel 5w40 B4 4литра за 90лв.. Интересното е и че има кутии по 4л, които приличат на тази от снимката на 5-те литра...кое според вас е оригиналното масло ?
  3. Маслото ще е Castrol Мagnatec 5w40, а за филтрите се чудя между Mann и Knecht но и в двата случая незнам от кой магазин във Варна да ги купя и да съм сигурен че не са менте
  4. Здравейте, скоро ще ми се налага да сменям малото и филтрите, имам Audi A3 1.9TDI 2008г и искам да попитам какви филтри ми препоръчвате да си взема и евентуално къде мога да ги намеря във Варна. Обадих се в сервиза на Ауди във Варна и там сумата за смяната на масло и филтри е скромните 480лв, затова мисля да си накупя всичко сам и да ги сменя в някой добър сервиз.
×
×
  • Create New...