Jump to content

bronzito

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

bronzito's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. здрасти търся ръчна машинка за ляв преден прозорец а4 95г. 1.6 бензин и случайно пласмасовите водачи да ти се намират и говорители за кората отзаде мерси
  2. bronzito

    стъклоповдигач

    Търсих по моргите но не намерих колегата nasko4 ако може да ми даде някакъв номер или имеил за връзка на Квалитет незнам магазин ли е или морга
  3. bronzito

    стъклоповдигач

    Здравейте на всички. Търся стъклоповдигач механичен и десен пластмасов водач на стъклото за ауди а4 1.6 бензин 95г. за предна лява врата някой ако може да ми помогне. Благодаря предварително.
  4. Благодарч на всички колеги които писаха. Намерих бутон
  5. И още нещо да попитам регулатор за налягането на горивото 4 бара за а4 1.6 бензин
  6. bronzito

    дроселова клапа

    Как точно става почистването саля се самата клапа която е вързана за жилото на газта или долу там кадето е пларката със зъбните кола и какво е това адаптиране че не съм наясно с тези неща.Защото клапата като я въртя си се движи и с какво се почиства.Мерси.
  7. bronzito

    дроселова клапа

    Дали 6те се оправи и как става това почистване да ми пообясниш малко.Мерси
  8. Здравейте колеги. Продлема ми е следния колата взе да пали трудно и след много тормоз като запали започва едно тресене прекъсване едни пушаци и така докато се изфорсира до 3000 оборота след това започва да си работи добре на бензин и на газ без проблем но започна да не варви на бензин в смисъл даржи ниските обороти но като и подам газ почва да тресе и огасва. След като я заведох при майстор той откачи буксата на тази клапа и колата почна да си се форсира добре и на бензин и на газ но не държи обороти сега я карам така но е много кофти без ниски обороти. Въпросът ми е следния тази клапа ремонтира ли се почиства ли се и каква е процедурата или да търся нещо втора употреба и ако я почистя дали ще се оправи. Колата е а4 1.6 бензин 95г. Благодаря предварително.
  9. Здравей търся една част която незнам как се казва. Но да обясня все пак значи това е клапата на която се закача жилото на газта и отдолу под нея има едни потенциометри за оборотите.Надявам се да си разбрал за какво говоря.Колата е ауди а4 1.6 бензин 95г.
  10. Здравей търся една част която незнам как се казва. Но да обясня все пак значи това е клапата на която се закача жилото на газта и отдолу под нея има едни потенциометри за оборотите.Надявам се да си разбрал за какво говоря.Колата е ауди а4 1.6 бензин 95г.
  11. Интересувам се от машинка за прозорец ръчна за предна лява врата за ауди а4 и ако има за цена някаква
  12. Интересувам се имаш ли машинка за прозорец ръчна за предна лява врата на ауди а4
×
×
  • Create New...