Jump to content

kelta

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kelta's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Готово колеги взех я кошницата. Цялата работа ми излезе точно 7000лв. За момента колата се държи добре , не придърпва , не тресе и си включва скоростите нормално. Колко ще кара един Господ знае. Доколкото разбрах е сменено всичко и е правена адаптация в Порше. Това е което имам засега като инфо. Това през което минах не го пожелавам на никой. Весели празници колеги и безаварийно каране.
  2. Сервиза се казва монкс. Ще и правят всичко май- механотроник, съединители, фрикционни и т.н. Доколкото разбрах вътре всичко е за смяна. Що се отнася до забележката на колегата - аз никога не чакам до край с ремонтите, просто с тоя кошер нямам късмет. Уж е поддържана в ауди но .... А за цената - звънях къде ли не. Навсякъде ще ви кажат 3000лв. но това е само механотроника т.е. минимума. А дали ще го направят като хората отделен въпрос. Като взема мойта кошница ще пиша как са свършили работа.
  3. Благодаря на всички за предложенията. Закарах я в един сервиз в дружба и какво ще излезе един господ знае. Само да споделя че за тази скоростна кутия цени от 3000-4000лв. са просто нереални. Ако някой има проблем да се приготвя за сериозно изпадане. На мен удоволствието ще ми струва 6500. Ще правя и май ще приключвам с марката ауди.
  4. Здравейте колеги. Бях писал преди че имам проблем със скоростите , но колата си вървеше. Сега вече го закъсах. Казаха ми че механотроника ми е за смяна. Въпросът ми е : може ли някой да ми препоръча сервиз в София, където ще ми свършат работа? Казват ми че е само това , но съм наясно , че може да изкачат и други неща. Ако може да ме ориентирате ще съм много благодарен. Мерси предварително.
  5. Здравейте колеги, изписано е много за проблема със автоматика на 3.0 л но не намирам нищо което да ми свърши работа. Накратко мойта хубавица ми прави въртели. При превключване от D на R и обратно има една или две секунди забавяне и след това тръгва с претрисане. Същото го прави по някой път и при спиране. От това което прочетох тук май ще трябва да се подготвям за ремонт. Карах я на майстор и той ми каза че и няма нищо. Да де но аз си усещам че не е в ред. По принцип кутията ми е все още в гаранция та затова се чудя дали да не ходя да плача че не е в ред. Та искам само да попитам според вас да я почакам съвсем да сдаде багажа или да отивам веднага. Благодаря предварително
×
×
  • Create New...