Jump to content

rumen.

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 1.9 131hp

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

rumen.'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. да, не е както ми казаха "одраскана броня", очевидно е имала удар. Сами можете да проверите, ето и ВИН-а: WAUBNAF47HN052683
  2. Колата е канадска, собственика си я бил поръчал за него, но се бавила 6 месеца и си купил друга. По техни думи колата е била само с одраскана предна броня при внос с история до 100к километра. И не предлагат гаранция за съответният автомобил.
  3. Привет колеги, Попадна ми една оферта за Audi a4 b9 2017, 2.0 tfsi от DasWeltAuto - https://www.dasweltauto.bg/vehicle/2012200461?ngxNavigationUrl=%2Fs%2Fbenzin%3FmaxPrice%3D40000 1 - Въпросът ми към вас е обслужването толкова скъпо ли е колкото говорят всички? 2 - От там издават ли ги обслужени - масло на двигател, скоростна кутия? Питам тези въпроси имайки предвид, че аз карам 10к километра на година и не ми се налагат смени на маслото повече от веднъж годишно. Всякаква помощ с информация за обслужването на този автомобил е добра дошла :)
  4. Нямам пръскалки на фаровете. По-рано като пръсках 20-30 секунди се изтече настрани и петното почти изчезна, докато това отдолу си стои, което ме навява на мисълта, че не е течността за чистачки...
  5. Здравейте, Забелязвам за 2ри път в рамките на седмица, че имам не малко петно под предницата на колата. Не е масло, защото не е мазно. Антифриза си е на място също. Казанчето обаче за течността за чистачки е празно. Реших да пробвам и колко течност има - в продължение на 20-30 секунди пръсках и не спря да пръска. Има ли шанс да е изтекло в казанчето, а в системата (маркучите) да е останало солидно количество? От какво може да е този теч?
  6. Здравейте колеги, Става дума за предна дясна врата на А4 Б6 2004г. От месец някъде вратата трака когато карам по неравности и звучи сякаш нещо се е откачило. Механизма на прозореца работи без проблем. Имате ли някакви предположения и лесно ли се отваря кората да погледна вътре? Поздрави.
  7. А дали калника и бронята от 2003 б6 имат разлика с тези на 2004?
  8. Здравейте, Тъй като претърпях ПТП и имам нужда от нов десен калник и предна броня за 1.9 131 коня (2004) искам да питам, дали тези 2 елемента са абсолютно същите като на б6 2.5 мотор или трябва да търся само и единствено от 1.9. Благодаря предварително
  9. Здравейте, Карам Audi a4 b6 131 2004г. От миналата седмица имам проблем с дясното стъкло. Отначало като го свалях се чуваше звук подобен на стъргане с малко камъче. Свалях го до едно положение и после само се вдигаше с 5см. Успях накрая докато е мокро да го сваля до долу и едвам го прибрах после. Някакви идеи от къде идва проблема. Другите 3 стъкла си работят безпроблемно. Благодаря предварително на отзовалите се!
  10. На италиански е. Мисля че при мен е 2ри бушон (5А) и сякаш не е в него проблема. Ще пробвам пак, а и ще видя релето на модулния комфорт. Благодаря на отзовалите се!
  11. Номер на бушона? И ако го сменя се предполага да се оправят светлините ? Иначе, да , закачана е миналата седмица без грешки Мерси много, ще пробвам.
  12. закачана е на компютър и не показва никакви грешки...
  13. Здравейте, имам въпрос за вътрешните светлини на колата (на тавана, вратите и багажника). Става дума за А4 Б6 (2004). Не светят крушките, но пък копчетата светят. Не е от крушките, пробвал съм и с бушон №2 (ако не бъркам). Някакви идеи? Дали е някое реле или... Благодаря Ви предварително
×
×
  • Create New...