Jump to content

PapoFF

Members
  • Мнения

    89
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от PapoFF

  1. Моя също се ебава, когато го оставя на пряка  слънчева светлина. Ама ми се видя много рисков разход да купувам друг, който не се знае в какво състояние е и просто внимавам и си го покривам като я паркирам извън гаража лятото.

  2. Аман с тоя пазар и тва правене на кинти.... Порше прай джипове дизел, Мини прай некви мини комбита смешни, БМВ прай кола с предно, ся Ауди некъв семеен минибус steinigung.gif

    Всичко ново вече е "Унисекс" и "3в1" и затова не мяза на нищо. Искат хем да откраднат пазарен дял на досега утвърдените производители на ванове, хем да запазят спортния дух, хем да му забодат и 2 електрически двигатела - ами НЕ СТАВА. То не може "Хем душата в рая, хем к.ра до края". Прав е колегата да го пуснат със име под А4 и няма да има сърдити - ама и това не ги устройва понеже това е бюджетен клас и не могат да сложат хубавите надценки на марката.

    А за хипер,ултра,мега логото "СУПЕРаВАНт"(явно много са го мисили... Браво!) - направо не ми се говори. Да бяха помолили някое дете да го кръсти щеше да е по-добре и щеше да е по-оригинално.

  3. Пак остава един проблем като извадиш сигнала от изходите за усилватела /поне на повечето модели под 300лв/. Проблема е следния - задните свирят по-слабо. Трябва да пренасочиш звука повече към задните колони за да се чува горе-долу добре.

  4. Моите чистачки работят перфектно, но от няколко дена задната чистачка ми се пуска сама и няма спиране опитвам да я спра не става..спира чак когато тя си реши...някои има ли идея от какво може да е?

    ..най-вероятно са се заселили извънземни в багажника. Погледна ли ?

    ПП и аз има проблем с насичането на хода на задната чистачка

  5. Цялостна автомивка ...

    Топъл гараШ ...

    И аФтобус или влак,може и метро ...

    И до кЮнбето като застудее бая,ръгай дрЪва и тва е ...

    .. Само да добавя още няколко важни неща - Пръжки с празлук, цРвено вино и греяна ракия

  6. При мене също светеше, но са възможни 2 проблема. Беше ми под минимума хидравличната течност и слаб акумулатор.

    А питанката ми е следната /за да не отваряма нова тема/ дали да сложа 70АН ВОSН силвър или 88АН ВОSНсилвър от метро и ако сложа 88АН ВОSН ще го зарежда ли? ..И изобщо да купувам ли от метро акумулатор?

  7. Става въпрос за времето между 5:10 и 5:30 сутринта на един участък с по 2 ленти в посока. Не съм застрашил никой. Още тествам възможностите на гЪзта.

    ПП .. и се моля на окачването да не ме предаде точно тогава:)

  8. Днес заредих на LUKолио и при вървеж не можах да направя голяма разлика от OMW, но изненадата дойде при работата на място /на свободна/ държи оборотите, но има по-силни вибрации. Някак си не работи същото...

×
×
  • Create New...