PapoFF

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About PapoFF

 • Rank
  User
 • Birthday 01/05/1980

Друго

 • Kaра
  Audi A4 1999 AJL

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Дупница

Recent Profile Visitors

753 profile views
 1. Моя също се ебава, когато го оставя на пряка слънчева светлина. Ама ми се видя много рисков разход да купувам друг, който не се знае в какво състояние е и просто внимавам и си го покривам като я паркирам извън гаража лятото.
 2. Всичко ново вече е "Унисекс" и "3в1" и затова не мяза на нищо. Искат хем да откраднат пазарен дял на досега утвърдените производители на ванове, хем да запазят спортния дух, хем да му забодат и 2 електрически двигатела - ами НЕ СТАВА. То не може "Хем душата в рая, хем к.ра до края". Прав е колегата да го пуснат със име под А4 и няма да има сърдити - ама и това не ги устройва понеже това е бюджетен клас и не могат да сложат хубавите надценки на марката. А за хипер,ултра,мега логото "СУПЕРаВАНт"(явно много са го мисили... Браво!) - направо не ми се говори. Да бяха помолили някое дете да го кръсти щеше да е по-добре и щеше да е по-оригинално.
 3. +1 за Ланди Ренцо. Няма да съжаляваш.
 4. Пак остава един проблем като извадиш сигнала от изходите за усилватела /поне на повечето модели под 300лв/. Проблема е следния - задните свирят по-слабо. Трябва да пренасочиш звука повече към задните колони за да се чува горе-долу добре.
 5. ..най-вероятно са се заселили извънземни в багажника. Погледна ли ? ПП и аз има проблем с насичането на хода на задната чистачка
 6. .. Само да добавя още няколко важни неща - Пръжки с празлук, цРвено вино и греяна ракия
 7. Някой изобщо слагал ли е 88АН -ов акумолатор?
 8. При мене също светеше, но са възможни 2 проблема. Беше ми под минимума хидравличната течност и слаб акумулатор. А питанката ми е следната /за да не отваряма нова тема/ дали да сложа 70АН ВОSН силвър или 88АН ВОSНсилвър от метро и ако сложа 88АН ВОSН ще го зарежда ли? ..И изобщо да купувам ли от метро акумулатор?
 9. От три гЪзаджийски сервиза казаха че няма да стане. Ако някой има такъв дзвер, моля, да сподели къде, каква уредба е слагал и колко му е струвало. Предварителни благодарски!!!
 10. Честито! Дано не виждаш майстори и катаджии!
 11. Ами то тЪЙ без да почерпиш бива ли? ...Без да се обадиш, без да се поФалиш... На ТУЙ новото поколение му липсват добрите обноски... ДА ТИ Е ЧЕСТИТО!!!
 12. Снимката е повече пейзажна и пасторална. Вместо да предразполага към kickdown на газта, по-скоро си представяш отлежала ракия и овчарска салата.