Jump to content

petrov.b4

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от petrov.b4

  1. petrov.b4

    ауди А2

    Колеги интересува ме ауди а2 1,4и 2002г. има ли тъй наречената защита на клапаните при скъсване на ангр.ремък
  2. petrov.b4

    ауди А2

    правена е диагностика преди да сменя помпата но нищо не хвана,освен EGR за който казаха че няма касателство с въпросната работа на мотора.
  3. petrov.b4

    ауди А2

    ходих в бош варна и казаха че са регулирали дросела но файда "0"
  4. petrov.b4

    ауди А2

    колеги моля за помощ имам А2 1,4I проблема е че когато е студена пали но неможе да подадеш газ докато не поработи около минута след което проблеми няма.Сменнени свещи ,кабели,бензинов филтър и помпа. Дайте идеи
  5. вече съм горд собственик на А2 1.4 бензин,сега ще пада голямо каране с този разход който ми даде извънградско 4,2 при скорст 90-100.Ако някой може да каже какво масло е за предпочитане.
  6. Все пак трябва да се погледне и под капака.Всички ли имат тази печка за която говориш и сама ли се пали и скъпи ли са като цяло частите,ремъци ролки ?
  7. има ли начин да се отвори предния капак? В една автокъща ми казаха че не може да се отвори и трябва само сервиз.
  8. 3те цилиндъра не работят ли по-неравномерно от 4те чувал съм за 3те,цилиндъра но на други марки са доста шумни и горят повечко, какъв е средния разход,и скъпи ли са частите,може ли да поддържа скорост от 110-120.
  9. колеги моля за помощ смятам да купувам Ауди А2 1.4 ТДИ здрави ли са като двигател и дали няма да направя грешка с избора на 3 цилиндъра,или да се насоча към бензинов.
×
×
  • Create New...