Jump to content

SLAYTER

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 Black 2.5

SLAYTER's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Оказа се управлението (мозъка) на скоростната кутия. Най - вероятно Понеделник ще я пусна да се прави, пък за "присъдата" - ще видим.
  2. Сега слязох на паркинга пред сградата и пробвах колата заедно с предишния и собственик - и сега си работи нормално. Явно може би и аз се филмирам излишно но въпреки че тоя s-троник поне така знам че и се казва на тази скоростна кутия работи със забавяне (не е като новите автоматици с плавното превключване) Все пак ще я откарам на една диагностика, но силно се надявам да е било нещо моментно(все пак проблема е от тази сутрин). Колега на твойто приятелче горе долу колко е било забавянето при превключване на задна на мен сутринта ми се стори че ако преди е било секунда- две, днес беше 4-5.
  3. Свързах се с майстора на който вече имах телефона и човека ще ме приеме утре. Колеги остана ли доволен ще Ви го препоръчам, но честно казано мен ме е шубе от финансовата диагноза най -вече, иначе то е ясно че има ли пара всичко се прави. Иначе съм от София ако някой иска съвет за кормилната рейка, мога да дам инфо - това ми беше последния ремонт(засега). И ти благодаря колега за отзивчивостта.
  4. Здравей колега моля уточни дали колата е с централно заключване и въобще пробвал ли си да отваряш с ключа за да се знае дали проблема е в ключалката, палчето, дръжката или централното. Аз преди година карах Голф 3 и проблема ми идваше от централното заключване - изобщо не буташе палчето нагоре за да отключи.
  5. Здравей и благодаря за бързия отговор, дано ако е "хваната" по навреме да не ме изръсят толкова имам телефона на едно момче евентуално да започнеме с диагностика на кутията или нещо от сорта. Въпреки че е ме е много яд преди 2 седмици и направих рециклиране на рейката на волана и тъкмо мислех че съм приключил с финансово тежките ремонти. Ако можеш да препоръчаш някой сервиз или човек само ще ми бъдеш в помощ. Благодаря предварително!
  6. Здравейте колеги, тази сутрин след като паркирах пред блока установих че при превключване на задна ® колата направи пауза от няколко секунди и след това рязко включи. Автомобила е Ауди А6 С5 150 кс 98г ТДИ автоматик типтроник не е куатро. На (D) се движи ОК, но след като пак я пробвах да паркирам назад отново направи кратката пауза и после внезапното включване. Предишния собственик ми е приятелче и сподели че маслото е сменявано преди има няма 5-10 000 км. Предварително Ви благодаря за споделените мнения и съвети! Поздрави!
×
×
  • Create New...