Jump to content

MitovM

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от MitovM

  1. Днеска ми направи следния номер: като включих на D на таблото не ми светна че е на скорост и само изфорсира без да тръгне. Угасих я и след малко зацепи... Ново 20, може и да не мина само с 600лв.
  2. Доколкото разбрах е "нещото" дето сменяло скоростите...Ама не твърдя 4е е така, щото не попитах. Цена: 180 частите, 200 сваляне на кутията и 200 настройка.
  3. За какво ставало въпрос в моя случай: обадих се на Мишо(читаво момче ми се видя) и той каза че са фрикциони и засега може така да се кара, а като се сгрее ще я правим.Цената не ми се видя кой знае колко висока и ако това е проблема само направо се радвам. Кефа от карането си струва
  4. Колега, е тва ми трябваше!
  5. Абе като се замисля може и така да е...Само че днес го усетих и при преминаване на газ... Да не говорим, че ходя 3 пъти да настройват газовата. Съмнявам се че може и там нещо да не са направили както трябва. Кутията я минах на диагностика и уж всичко е ОК. И какво да очаквам сега??? Щото от толкова четене за тия мултитроници се ослушвам за всеки шум и друсане...И да кажа, че и смених масло и филтър, но не ми казаха за стружки вътре. Може ли да не са сложили правилното масло?
  6. Здрасти!

    Относно маслото - харчи си.В Порше го смениха със СЕ0W30.На първите 300км. ми светна, че е на минимум и му долях като твоето 0,500. Минал съм може би още около 700км. и е почти на максимума. Говорих с един, който работи в Ауди и каза, че било нормално и няма нищо притеснително. Аз още не им разбирам много защото я имам от около месец.

  7. Здравейте! Реших да пиша в тази тема за да не задръствам форума. Та: и аз съм нов (горд) собственик на А4 2002, 2,0 мултитроник. Сега въпроса:на ниски обороти леееееко придърпва. От кутията ли е и колко е сериозно? Може ли да е от това, че сложих газ?
×
×
  • Create New...