Jump to content

Vladimir Dimitrov

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Vladimir Dimitrov

  1. аз съм против, но без да искам щракнах за, да ме извиняват колегите...
  2. В един порносайт на една американска фирма онлайн.
  3. Аз изобщо не упреквам младите хора, които напускат държавата... аз самият мисля да кандидатсвам да уча в чужбина... , но пък и свалям шапка на тези, които остават да се развиват тук и да помогнат по някакъв начин на държавата. Аз лично не бих успял, но бих се включил във всякакъв вид протест и стачка. Психиката на хората е изрудена и това сигурно е от половин вековното робство, може би трябва да измрат старите поколения и да минат още няколко за да се оправи всичко. Или както в историята за Мойсей, когато той водил 40 години в пустинята евреите по пътя им към дома, не за това, че пътя е дълъг, а затова, че робското поколение трябва да умре. Така че аз си пожелавам България все пак някога да се върне в "обетованата земя"...
  4. Еми то така няма да стане, като си пишем само по форумите. Стачка му е майката! Всички видяхте с учителите какво стана. Правителството беше на колене до едно време, но учителите не си отстояваха мнението до край, та затова не им дигнаха заплатите, толкова, колкото искаха. Така че ние можем да се оплакваме колко си искаме на всички, но критиките трябва да са насочени към правителството а не към този, който не трябва. Не трябва да се забравя, че народа е този който трябва да дърпа конците, а народ с рАбска психика просто може да бъде влачен по течението. Така че цените на горивата са само едно звено от цялата ситуация, но айде да не спамя повече.
  5. Оставете лондон, а в щатите бензина се лее като вода... Тук в БГ можем само да си мечтаем някога съотношението заплати/цени да бъде поне на половина на това в нормалните европейски страни.
  6. е па аз сам на 17 годин а Б3-ката на баща ми е набор 87' и на задна бих едно 325 на 400 м ама пича май говореше по телефона може и спрял да е бил
  7. Владимир Димитров, Русе, на 21-ви правя 17 Баща ми има Ауди 80 Б3 1.8 карбуратор 90 коня, не знам, но доста е пъргаво като за карбуратор и като се има предвид, че е '87, по-възрастно от мен От година и половина му паля гумите и се радвам, че баща ми не знае за клипчетата, които снимах и трябва скоро да ми ги пратят с моя най-добър "приятел" - Аудито, тука е ред да благодаря на брат ми Който се интересува може да пише ЛС. P.S. А...и искам да попитам, аз ли съм най-младият член на форума?
  8. Сорка, колега, но вече съм обещал цялото табло на един приятел, ако си го сменя, иначе за такъв часовник можеш да провериш по моргите дали има, все ще се намери нещо.
  9. Ей пичове да ви се намира арматурно табло за Ауди 80 1.8. Датчика за скоростта ако може да е до 220 км/ч. Нещо ми се прецака километража и спря да отчита изминатите км и сега трябва явно да сменям цялото табло. Моля ви ако някой продава на части автомобили или пък ако има такова табло ще му бъда много благодарен!!!
×
×
  • Create New...