Iv4o89

Members
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

About Iv4o89

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A4 кюмбе

Персонална информация

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Също и някакви датчици трябвало от моита кутия да се сложат в новата има ли такова нещо? Така кутията е адаптирана сега ми каза майстора и сега ще пробва друго. Кутията е седяла повече от 3 месеца без да се кара и майстора каза че може да са се запушили каналите дето минава маслото и трябва да се надуе с помпа 3 часа да работи на високо налягане и да прочисти. Ако тогава не се оправи да я връщам.
 2. Колеги някой знае ли дали след подмяната на кутията автоматична на 131кс трябва да се адаптира компютъра или да се ресетва нещо прави ли се? Понеже чета доста теми из форума и пишат че трябва да се ресетнел и после след 1 седмица каране сам се адаптирал. Питам понеже смених кутията с 2ра употреба от морга което момчето каза че е карана колата преди да се разглоби и не е имало никакви ритания и проблеми. Но при мен рита на всички скорости от 1-ва до 5-та и после на изключване пак рита.
 3. Дай телефон колега....
 4. Купувам Автоматична кутия за ауди а3 1.9 131кс фейс. 5HP zf. Може и някоя за части....
 5. Колеги имам проблем с музиката на една А3-ка 03г фейса....музиката е фабрично босе с буфер обаче музиката пращи постоянно и на флашка и на радио и на всичко. Плеъра е Сони. Как се лекува тоя проблем. Има моменти когато не пращи но е много рядко.
 6. Само предни се търсат вече.
 7. Трябват ми възможно най високите обикновенни меки пружини не спортни. Или разменям S-лайн окачване за стандартно меко високо !. 2002г е колата 131кс.
 8. Търся френското табло джаегер напълно работещо от дизел ми трябва да е с малкия Фис. 0879 039 591.
 9. НАМЕРЕНА ТЕМАТА ЗА КЛЮЧ
 10. Търса тандем помпа лук с пластмасовият щуцер за сервото със фибата който е само други не ми предлагайте.
 11. здр,закопчалката за колана пасажерската налична ли е? Също и 2-те капачета на на шейните на седалките отзад от вътрешните страни дет са едни черни?
 12. Джантите имат минимални забележки. 2 бр гуми са 225 45 17 с Дот 18 полу нови. Другите 2 н естават.Бартер за лети 16 ски с гуми с доплащане от ваша страна.
 13. За момента се търси само АБС с номер 1J0614517J здрав работещ.