Jump to content

Audi A4 I

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Audi A4 I

  1. колеги аз имам малък проблем.. На мене ми са разцентроваха стрелките как мога да ги оправя оправих само тази за оборотомера.. На скоростомера ми му стана нещо и забива на 140 км'х и на моменти забива на 70-80 км/х има ли някакъв вариант да се оправи?

  2. Това ти е лампата за имобилайзера не ти разпознава чипа в ключа... Моя беше същия но се оправи с обръщане на ключа на обратно или поне аз така си мисля, че е било или пък ако имаш резервен ключ с него ще стане! Успех! :)

  3. Направих казаното от колега grizzly но съм доста бос на тая тема. Моя чука след като загрее колата до 90 градуса и като подам малко газ примерно до 3500 оборота и задържа малко спира за исвестно време питах няколко майстора и всички ми говорят за различни неща просто тука в Тутракан нямаме много кадърни майстори... и да спомена мотора ми е  A4 1.8i ADR :(

  4. На мене ми бяга пробутали някаква измислена УЖ много надеждна предница за 500 лв мисля, че бяга Словенски точно 2 месеца и трябваше пак да я сменям! За сега съм с на SWAG частите прежалих още 930 лв но за сега 10.000 км не е мръднала! :)

×
×
  • Create New...