Jump to content

Audi A4 I

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Audi A4 I

  1. дроселова клапа колега за А4 б5 1.8 ADR ?
  2. Тричевия С'ков волан стои ли и на каква цена е?
  3. колеги аз имам малък проблем.. На мене ми са разцентроваха стрелките как мога да ги оправя оправих само тази за оборотомера.. На скоростомера ми му стана нещо и забива на 140 км'х и на моменти забива на 70-80 км/х има ли някакъв вариант да се оправи?
  4. Audi A4 I

    Смяна Обтегач верига

    Колеги не е ли опасно да се вземат тези части втора употреба? Питам защото и мене ме чака същото! Как се разбира дали този оптегач е годен или не?
  5. Audi A4 I

    Сваляне на кора

    Колега първо откачаш третия стоп, после сваляш облегалките на задната седалка и дърпаш кората към теб и излиза кората от там вече си отвиваш говорителите. Успех! Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
  6. Да не би телефона да е развален?
  7. Audi A4 I

    LED H7

    Тези лампи дори и 1м пред колата не осветяват пробвал съм с друг модел, един приятел си беше взел подобни на тези и пак същата работа!
  8. Мислех си, че след шарка по голяма простотия няма да могат да измислят но ей го на...
  9. И една лятна снимка.. Вече и антикрило си имаме.
  10. И една снимка от лято 2013
  11. Тук едно спойлерче Малко лампички...
  12. Гюнай - Ауди А4 B51.8 20V [СС 1306 РВ]
  13. Audi A4 I

    табло

    Това ти е лампата за имобилайзера не ти разпознава чипа в ключа... Моя беше същия но се оправи с обръщане на ключа на обратно или поне аз така си мисля, че е било или пък ако имаш резервен ключ с него ще стане! Успех!
  14. Audi A4 I

    Чукане на повдигач

    Тутракан Силистренско градче да се каже... А пък като гледам тая работа надминава способностите ми. Май ша са ходи пак на сервиЗ.
  15. Audi A4 I

    Чукане на повдигач

    Направих казаното от колега grizzly но съм доста бос на тая тема. Моя чука след като загрее колата до 90 градуса и като подам малко газ примерно до 3500 оборота и задържа малко спира за исвестно време питах няколко майстора и всички ми говорят за различни неща просто тука в Тутракан нямаме много кадърни майстори... и да спомена мотора ми е A4 1.8i ADR
  16. Audi A4 I

    Чукане на повдигач

    колеги аз също го имам този проблем от доста време с Castrol Magnatec 10W40 съм с какво да го сменя за да се оправи П.С Кастрола няма начин да е менте купувам си го от магазин за авточасти в Германия!
  17. Castrol Magnatec 10W40 купувам си го от Германия до сега несъм имал ядове.
  18. Колега 15ки джанти железни имаш ли това Венто 4х100 старото Венто? )
  19. Най-вероятно е датчик за ABS за някое колело което ще ти струва най-малко към 60 лева. Поне на мене за толкова ми го намериха "уж качествен"
  20. На мене ми бяга пробутали някаква измислена УЖ много надеждна предница за 500 лв мисля, че бяга Словенски точно 2 месеца и трябваше пак да я сменям! За сега съм с на SWAG частите прежалих още 930 лв но за сега 10.000 км не е мръднала!
  21. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
  22. Няма ли поне един човек да знае за какво служи този маркуч?
×
×
  • Create New...