Jump to content

zkiprov

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 4.2FSI 2008

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

zkiprov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. zkiprov

    USB Flash Drive на Audi A8 2008

    Никой ли не знае решение на въпроса?
  2. Разбирам ама май ще се откажа щом на дълъг път се чува. А бе има тука една много добре направена а8 още от старите решетки. Ще го питам тоя човек какво е правил.
  3. Мале съжалявам, че пуснах темата! Нищо не исакм да питам повече освен ако се направи нещо от тези варианти на дълъг път дразнещо ли е? Мерси все пак за отговорите по темата.
  4. Има ли варианти за флашка без да се разглабят сериозни компоненти на колата? Е и все пак да е качествен звука, че ми писна от тези дискове.
  5. Здравейте, искам да ви попитам какви са варянтите малко да се пипне звука на тази кола от 2008г. ако има значение. Искам съвсем малко да изкарва звук, а не да гърми. Мисълта ми е да изкарва хубав звук, но и да мога да се прибера през нощта без да безпокоя съседите. Имам ли някакви варианти това да се постигне без да се реже броня и т.н и евентуално ако не ми хареса да върна стоковия звук?
  6. Снимка за сега имам само една. Когато имам време ще я снимам повече. Тя е от един паркинг . Нямам много време. После ще напиша повече. Момчетата от автокъщата бяха много точни. Разгледах колата, бяха ми направили предварително номера 220евро са. Платих през банка най-експресния вариант за 4-5 часа доидоха парите там(90евро беше транзакцията). Запалих колата и се прибрах, но през Румъния, защото ми казаха, че правят мизерии в Сърбия. Никъде няма граници, митници глупости. Само винетки се купуват. Само българите на моста при Видин ми търсиха документи. И на Владая естествено.... И така ето снимка. Тея дни повече ще кача.
  7. Взех я! Докарах си я до България жива и здрава. Ауди а8 4.2фси 2008 на 124 000км много запазена поне интериора дано и двигатела пу пу. Засега всичко е точно! Отново ви благодаря за помощта!!!
  8. В сайтовете на ауди всички ли коли качват? Защото ако са всички няма толкова голям избор поне по това, което гледам.
  9. Удари не е имала. 2-ма собственици е имала, гуми зимни няма(свалиха ми цената), летните са на 60%.
  10. Парите са ми в банка. Отивам в автокъща. Проучил съм много неща за колата. Ще ми дадат 1 година гаранция. Купил съм билети. Имам и резервен вариант ако нещо и има ма тази кола пу пу дано е ок. Много ще се радвам ако някой остави един телефон нещо ако се наложи да се обадя да питам(относно колата). Това ще е в четвъртък ако се наложи.
  11. В четвъртък заминавам. Кажете нещо по-специфично да гледам.
  12. То това не се ли води дилър(Autohaus ES-CO Motors GmbH). А пък и изглежда луксозна автокъщата. Там дават ли тест драйв? П.П А това full service history помага ли ми по някакъв начин?
  13. Това вярно ли е, че мога да я върна до 7 дена? Аз мога предполагам да я откарам на проверка?
×
×
  • Create New...