Jump to content

genata6

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от genata6

  1. За триене одавна продадени ! Да зе изтрие ...
  2. Уникални са но един въпрос след полирането тоя аломинии и какватао и сплав да бъде не се ли окислява ! Като от времето така и от вода и от препаратите по автомивките не помътвява ли !
  3. Да явно само това е колата а6 със тия джанти която има снимки !
  4. Искам да намеря снимки на джантите сложени на кола ! Примерно като напиша в гогала ббс рс и излизат 100 снимки ! Искам да видя как стят на кола и да си направя избора !
  5. Там е самата дилема ,че не знам точно модле ана джантите те са сидлайн но проблема е ,че имат някакво име наименование но ...
  6. Продавам лети джанти 5х122 ЕТ 60 цвят сив с борт оригинално лускъв Немски са марка РН ! Нямат заварки пукнатини боядисвания и ... Джантите са един модел 4 те ,като едната е с др. година на купуване но са еднакви по марка модел ... И 4 са оригинални ма марката и 4 са немски Забележки само едната е леко драсната към гумата снимана е и всики са свимани ! Гумите са за един сезон до не са подкарали контролерите кам 3-4 мм грайфер ! Марка на гумите кумхо размерите са 235/40 17 летни са Дот :5MK5 DP H 510 ако не се баркам е това ! Цена 490 лева със гумите не се продавт по отделно гсм 0879817701 или на лични ! БЕЗ БАРТЕРИ Намират се в Русе в града. НОВА ЦЕНА 400 ЛЕВА !
  7. Неможах даже да намеря една кола ауди или ... на който да са сложрени джантите !Поне на смимка да видя как стоят на кола!
  8. Каква е цената на джантите 17 от ауди са май а4 но искам да знам какв е модела не намирам нищо в интренет намерих две имена но не отговарят !
  9. Купувам джанти до 400 лева без гумите ! Бях намерил такова предложение и го изпуснах ! Ако има такива ... Държа да са 4броя същите като от снимките приложени по-доло ! Чакам оферта ! лично или на 0879 81 77 01
  10. Продават ли се още ! ако да драсни един ред или дай гсм за връзка
×
×
  • Create New...