Jump to content

shipcho

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI 80

shipcho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейе, колеги, Търся десен фар /задължително Hella/, и предрадна броня за Ауди 80, 1994, седан, без халогени!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! За предпочитане от София, 0887 687 037
  2. Търся ляв подкалник, този който се сваля, за да се достигне до моторчето за преднитие пръскалки. За предпочитане е да е в София.
  3. Здравейте, колеги, Адито ми е B4/1994 г. бензин 2.0 - 115 к. с климатик и има интересен проблем с ел. стъклата. Последните не работят, когато колата е нагрята много от слънцето. След като се поохлади си работят нормално. Въпроса ми е имал ли е някой този проблем и дали има няккаво реле, което да регулира при каква темпелатура се отварят стъклата. Чувал съм, че климатика има такова реле и не може да се включи, ако не е над 5 градуса външната температура. Да не би нещо такова да има и при стъклата. И още един въпрос за тях - защо някой път когато съм извадил ключа работят, а друг път не и трябва да дам контакт. Предварително благодаря и безаварийно !!!
  4. Здравейте, колеги, търся да купя дясната решетка /зад която е куката за дърпане/ от предната броня на Audi B4, 1994 г. За предпочитане е частта да е в София. Благодаря предварително!!!
  5. И моя мотор е АБК на Ауди 80 2.0Е 115коня 94г.
  6. Каза, че имал уред за измерване - не знам какъв, но му вярвам, тъй като е най - лесно да каже, че термостата не работи и да го смени. Уреда за бензина работи коректно. А и парното работи хубаво и бързо стопля.
  7. Здравейте, колеги, от скоро има една чудесна B4, но стрелката на температурата се качва много бавно и стига до към 60 - 70 градуса. Майсторът каза, че е от нея, тъй като термостата работи нормално и е измерено, че отваря на около 90 градуса. Въпроса ми е имал ли е някой такъв проблем и от какво може да е - дали от някакъв датчик или от стрелката??? Предварително благодаря!!!
  8. Купувам казанче за течност за пръскалките на предното стъкло. Това казанче под предния ляв калник ли се намира?
×
×
  • Create New...