Jump to content

bai kiro

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bai kiro

  1. искам да попитам 1Z но от коя година е защото моята е по различна , Б4 94г , само глава не ти ли са намира ?
  2. колега диз.помпа на 90к читава ли е и на каква цена е? А ако може трябва ми само главата /ел.блока/,трябва ми за б4 по принцип мисля че ще стане само буксата е по различна но аз имам !
  3. аха ок , ще търся нещо втора рака

  4. колега да питам за ГНП -то стои ли още в какво състояние е ?с каква букса е дали ще стане за б4 94г ?
  5. kolega iskam da popitam za pompata ГНП kade go reciklira,zashtoto imam problem s niskite oboroti i mi kazaxa che e ot glavata ili el.bloka moje li da se nameri samo bloka ili kade ce reciklirat i na kakva cena az sum ot STZ mersi predvaritelno !

  6. Благодаря за инфото и съветите, аз съм от СЗ и Варна ми е малко пристарни ама ако имам път ще се отбия сигурно, а за газта немога да кажа нищо моята няма проблем, а за буксата знам той майстора ми каза че само ще сложи моята и готово ама каза че и от 110к ще стане даже и от форд галакси,от шаран от сеат пак ставали до 98г,каза намери читава помпа или глава /ел.блок/ няма проблем ще стане, незнам той уж хакер вади едни лаптопи закача вика всичко се настройва /компа /и незнам чудя се да се захващам ли ?
  7. имам проблем с гнп,неможе да държи обороти , ходих на майстор и ми каза че главата на помпата е износена и трябва да се смени,или да се взема направо ГНП , може ли да се сменя само главата, и маже ли да се намери продавали се или само по моргите ,може ли да се сложи помпа от ауди а4 110к ? моя мотор е Z1
×
×
  • Create New...