Jump to content

Даньо.Иван

Members
  • Мнения

    256
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Даньо.Иван

  1. преди 4 минути, CVT написа:

     

    Лостчето като го бутна напред и щракне темпомата трябва да е изключен,като го дръпна назад и щракне трябва да е включен,"меко" бутане напред изключва,"меко" дърпане назад е резюме, "сет" запазва зададената скорост, "нагоре-надолу" увеличава и намалява скоростта.При мен проблема (ако може да се каже, че е проблем) е, че като натисна "сет" се активира темпомата и тогава ми светва индикацията на таблото.

  2. Здравейте колеги, искам да Ви помоля за експертно мнение. Днес ми сложиха лостче за темпомат и след кодировката (незнам това ли е правилният термин) всичко тръгна от първия път, само дето темпомата не се включва като дръпна лостчето назад,а от бутончето SET , всичко друго си работи. Въпроса ми е какво може да е и дали е някакъв проблем да работи така. Колата е Ауди А4 Б7 BLB.

  3. Здравейте ,търсих из форума, но не открих нищо свързано с моя проблем, затова пускам нова тема.

    Напоследък не ми държи вакуум ,преди може да не съм я палил и два дена и имаше вакуум, а сега след като я изгася и след два часа няма вакуум. Може ли някой да ме насочи къде да търся проблема?

  4. Здравейте, днес както си карах на бензин, започна едно придръпване ,присецване и не можеше да мине 2000 оборота.Откачих акумулатора за около 20 минути и след това нямаше проблем. Какво ли може да е? Бензина е много стар. Мотора е АБК.На газ върви безупречно.

  5. Здравейте колеги,може ли някой да ми каже колко струва скоростна кутия за АБК,втора употреба и има ли нещо специфично което трябва да се гледа при покупката.Питам Ви понеже ми предстои смяна на кутията,защото от няколко дена започна,както е на скорост и като отнема педала на газта започва едно тропане и ромолене.

  6. На мойта газова имах такова моторче и нямах тройник, само то си беше,и да както е писал колегата интеграле45,взема сигнал от някаква кутийка за газовата.Моето нещо се прецака,(ама незнам дали самото моторче или управлението),и вместо да отваря като натисна педала,то затваряше и колата забиваше муцуна.Аз го махнах и сложих обикновенно кранче.

  7. Здравейте колеги,един приятел вчера стана собственик на ауди Б4 2,3куб.см с механичен инжекцион (кода на двигатела не го знам).Искам да ви попитам дали на този мотор може да се монтира газов инжекцион?

×
×
  • Create New...