Jump to content

rumen_kom

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4 1,9 tdi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

rumen_kom's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Правилно , че не сте виждали , защото и аз не съм виждал и точно за това пиша лека вечерна всички взели участие
  2. в сервиза си признаха че от едната страна гумата не може да изхвърля водата на вън а обратно вкарва вода в центъра на гумата.
  3. пич , не съм виждал досега кола на ,която застанеш отпред и да видиш обратен наклон на извивктите на грайферите от ляво и от дясно на колата . едните ако са от горе на долу другите са от долу на горе.
  4. към всички които изказват мнение да погледнат снимката на гумата , която е поставена абсолютно правилно на джантата и да си представят как тази гума ще работи с водата от лявата страна на колата и от дясната страна
  5. тези гуми на сухо нямат проблем , но при силен дъжд от едната страна те предразполагат с ефекта аквапланиг или нещо от този род. а колкото до гледането не съм предполагал за тази асиметрия че търговеца ще ме прекара с тези гуми. предните ми гуми бяха бриджстон ,но тъй като шарката беше различна бяха две леви и две десни гуми
  6. всичко е правилно и посоката и страната коя е външна е спазено, но да речем десните гуми изхвърлят водата на вън а левите понеже грайферите са с друг завои вкарват водата към центъра на гумата Затова съм качил снимка да си представите гумата от ляво и от дясно как ще работи с водата
  7. това е като да си купиш две леви или две десни обувки а производителя да ти каже че са лява и дясна . на производителя ли ще вярваш. Та във тези гуми има нещо объркано, защото едните не могат да изкарват водата от вътре на вън. помисли като гледаш картинката и ще видиш
  8. ти въобще можеш да си представиш гумата ,която съм сложил как работи от дясно и как работи от ляво с водата
  9. купих си четири гуми мишлин пилот алпин. Четирите гуми са еднакви, но от едната страна да речем дясната шарката изкарва водата от средата на вън докато левите гуми вкарват водата в центъра на гумата , което за мен това не е нормално. Тази гума както я виждате ако е от лявата страна на автомобила страната на водача , тя ще вкарва вода в канала вместо да изкарва. Това нормално ли е? Защото от жижо където са закупени казват ,че така ги правят.
  10. КОЛАТА Е АУДИ А4 ДИЗЕЛ 98 ГОДИНА. НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕ . АКУМУЛАТОРА МИ НЕ СЕ ДО ЗАРЕЖДА . КОГАТО ИЗМЕРЯ А МУЛТИЦЕТ ПРИ ЗАПАЛЕН ДВИГАТЕЛ НАПРЕЖЕНИЕТО Е ОКОЛО 13. 6 И 7 . ЛАМПАТА МИ НА ТАБЛОТО НЕ СВЕТИ И Е ЗДРАВА. КОГАТО ОТКАЧА ПЛЮСА ОТ АКУМУЛАТОРА И ВКЛЮЧА АМПЕРМЕТЪР ТОКЪТ НА ЗАРЯД Е 0.5 А КОЕТО МИ СЕ ВИЖДА ДОСТА МАЛКО. ПРИ ВРЪЩАНЕ НА КЛЕМАТА НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ИСКРЕНЕ  КАКТО СЪМ ВИЖДАЛ НА ДРУГИ АВТОМОБИЛИ. НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВО МОГА ДА ПРОВЕРЯ И КАКЪВ БИ МОГЪЛ ДА БЪДЕ ПРОБЛЕМА.

  11. rumen_kom

    A3 загуба на мощност

    Здравейте колеги и аз имам същия проблем само при загрял двигател (ауди а3 98 година). Къде се намира този датчик и дали става да сложа за проба от ауди а4.
  12. Еднакви ли са датчиците на коляновия вал на а4 и а3
×
×
  • Create New...