Jump to content

NikolaAtanasov

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно NikolaAtanasov

  • Рожден ден 26.07.1985

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Stara Zagora
  • Интереси
    Audi

NikolaAtanasov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги! Дайте мнение за този автомобил (http://olx.bg/prodavam-audi-80-1-6-i73599008) и форумен ли е и ако Да как е поддържан! Спешно ми е защото е за баща ми и се чуди утре дали да отива на оглед! Поздрави и предварително Благодаря!
  2. NikolaAtanasov

    Ауди 80 б4

    ето едно много добро предложение според мен: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=149373 нищо не пречи да отидете да я погледнете, ако имах парите в момента вече да я бях отнесъл!
  3. Вероятно клапите ти за циркулация са с паднала изолация или самата ти врътка превърта и ти си мислиш, че е на позицията, която искаш, а всъщност не е така. Трябва да свалиш кутията на радиаторчето и да огледаш! Моята беше така, но като сменях радиаторчето миналата година си облепих всички клапи включително и тези на таблото и сега духа където съм го насочил. Успех в ремонта.
  4. търся капачка за ето такава джанта 1бр. или комплект 4 бр.
  5. Колеги на снимката съм оградил това за което питам (какво е това нещо). Каква му е работата, питам защото се счупи едното му отверстие като сменях радиатора на парното? А пък ако на някой му се намира здраво такова бих го купил.
  6. благодаря много за напътствията и помоща. страхотен форум!!!
  7. по-скоро не мисля че е вакум, защото няма дупка вътре и е голямо колкото кабелчетата в снопа. мисля си да не е нещо като подсилване на самия шлаух вътре, след като свързах кабелите всичко си работи без проблем, даже и бушона си сложих за осветлението и няма вече проблеми, странното е че сега не ми свети допълнителната светлина за мъгла, копчето работи вече вътре в купето, но може би е изгоряла крушката от окъсяването.
  8. та наистина се оказа кабела в багажника, беше притиснат от пантата на капака и от годините като го отворих се оказа че нямаше непрекъснато кабелче, за сега съм ги оправил временно по нататък ще му предам по оригинален вид, искам само да попитам - имаше едно бяло вътре в снопа само че нямаше кабел в него, интересно ми е какво е това, че и то беше прекъснато, а неможах да разбера как да го свържа.
  9. предпазителя е махнат и утре ще се види какво е. Странното е че немога да открия лампата в жабката, след като сглобих таблото и я търсих, но явно в бързината съм я забравил и трябва да разглобявам да не е останала някъде "висяща". Иначе още като взех колата жабката не светеше (нямаше крушка и не съм слагал). От както стана проблема с таблото забелязах, че като си отворя капака на багажника и колата се заключва и обратното - при затваряне на капака пак се заключва, просто машинката на централното се чува постоянно да заключва/отключва при отваряне на багажника. Може ли да е от този сноп с кабели?
  10. проблемът се оказа че два предпазителя бяха изгорели, сменихме ги и всичко се оправи, но установихме че колата някъде укъсява, защото предпазителя който е за подсветката на таблото и врътките беше нагорял и малко разтопен, сложихме нов и пак изгоря. утре ще ходя майстора да открие от къде е проблема. Ако някой има идея от къде може да става така моля да сподели!!! Подсветката на таблото и парното с какво още са свързани във верига? благодаря предварително.
  11. много ти благодаря колега. ще се обадя на момчето. поздрави.
×
×
  • Create New...