Jump to content

vilich76

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vilich76's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. катализатор има ли?

  2. благодаря ви момчета ама погледнаха ги били долу горе добре
  3. какво имаш предвид?
  4. иначе изпълва обортомера,но много бавно (мазно)ще съм ти благодарен,ако напишеш нещо.то може да са много неща ама,все пак.

  5. здравей,насочиха ме към теб,ако можеш да ми помогнеш.значи става дума за ауди а6 2.5тди 150к.в6.от русе сам ходих на няколко майстора ама никакъв ефект.всичко е наред ама не върви няма мощност,подаваш газ а тя едвам едвам,не може да се форсира.иначе гнп е добре,турбото е добре,дебитомера е добре не дава грешки.даже един майстор каза сега ще дадем малко предварение на помпата и ще стане,ама не с...

  6. благодаря все пак за ВАРНА ама малко да се стопли да съчетаем нещата
  7. значи дебитомера го смених с друг от ауди което работи перфектно.няма ефект просто май няма майстори,който да разбират мисля да ходя да меря компресия
  8. аз си мислих,че е от ГНП,но двама доктора ми казаха,че е наред.абе всичко е добре ама не върви ще се побъркам вече
  9. значи обортомера го пълни ,но много мазно, едвам.v6 ц5 все едно че е 75 коня а не 150. аз съм от русе.тук майсторите са малко кът.
  10. здравей те значи имам голям проблем с а6 2.5тди.колата не върви както трябва.носих я на няколко майстори всичко е наред,но нехващат проблема.тои е няма мощн ост.подаваш газ не се изрязва все едно е умряла.ГНП е добре,турбото е добре,дебитомера е добре,абе всичко е добре,ама не варви.моля ако някой може да помогне.
×
×
  • Create New...