Jump to content

hamann26

Members
  • Мнения

    169
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hamann26

  1. На моя човек му писна от тая кола и реши да я върне за скраб. Темата може да се трие благодаря на всички.
  2. А сваляли се помпата за да се отремонтира авансаторното буталце. Най странното е че вчера цял ден колата си е вървяла нормално без да влиза в авариен режим все едно няма проблем.
  3. До колкото разбрах авансатора не работел коректно не бил в нормите или нещо подобно. Този авансатор сменя ли се ремонтира ли се? Другото което мен лично ме потресе е че са му казали че ако се рециклира цялата помпа после трябвало да се качи нов софтуир за да работи това вярно ли е?
  4. Колега напълно съм съгласен с теб и моля да бъда извинен ако съм бил малко по груб. Незнам по какви майстори обикаля моя човек. Аз исках са бъда полезен за него и да му ударя едно рамо макар и само с предложения но сте прави не можем да хвърля ме боб. За сега ще го оставя да се мъчи явно и той трябва да се напъне зада се научи ще пиша в темата щом има някакво развитие. Поздрави..... Цитиране на предходно мнение!
  5. Върнисе и прочети мнението на колегата митака. Цитиране на предходно мнение!
  6. Не съм на ясно колега със ваг но това е полезна информация благодаря. Но както казах просто се опитвам да помогна на приятел за това и нямам много информация колата не е моя. Цитиране на предходно мнение!
  7. Колата пали двигателя работи добре не пуши форсирасе се до 2800 оборота. След като се изтрие грешката понякога се оправя колата за 5. 10мин. и пак влиза в авариен режим. Снощи пича даже я е покарал 2-3 часа без проблем и днеска пак е забила. Цитиране на предходно мнение!
  8. Възможно е но как да се провери? Цитиране на предходно мнение!
  9. Точно това е проблема ако не е помпа да не се набутва момчето. Не си струва да дава такива пари. Днес е намерил помпа но не била същия номер такаче нищо не е свършил. И какво по различно ще покаже вага това са грешките в първия пост. Цитиране на предходно мнение!
  10. Пичове вие или не четете или бързате да се правите на велики момчето е правило на 3 места диагностика и е платило за всяка по 50€ целта на темата беше да го ориентирам г/д защото тука не е бг. и всеки експеримент струва мангизи и то не малко в германия. И като почнете с това тежки коли кое му е тежко на кола която струва 1500€ целта е да не се дават 500€ на вятъра но както и да е благодаря за съветите.
  11. Диагностиката е правена със бош момчето е във германия и няма ваг под ръка а цените за услугите тука са много солени. Днеска ще смени помпата и ще види дали ще се оправи колата.
  12. Здравейте колеги едно приятелче го е закъсал с въпросната кола. Цял ден обикаля по майстори и никой не може да каже какво и е на колата. Правил е диагностика даже на 3 места и на всякаде излизат едни и същи грешки но никой не дава точна диягноза. Ще кача снимки на грешките и ако някой може да помогне ще се радвам.
  13. В момента съм на вълна малка спортна кола.
  14. Здравей те доста се чудих каква кола да си купя и се спрях на тт 225кс. 4х4 след 2000г. Гледам че не всички имат озвучение bose а аз искам да има всичко та въпроса ми е какво да гледам при евентуален оглед става въпрос за купе версията и усеща ли се добре ускорението до сега съм карал само едно ауди и то беше а8 д2 4.2 310кс. останах много доволен от него. Благодаря.
  15. Е много тъпо ако е така тъкмо си викам няква яка екстра ще е това а то :angry:
  16. Здравей те понеже си продадох джипа и сега съм в процес на търсене на кола и се загледах по а4-ките след 2006г. Та ме интересува за какво служат тези два бутона че не съм много на ясно благодаря предварително.
  17. hamann26

    Няколко въпроса за а5

    Твоите мнения са важни за мен виждам че разбираш от тази марка. Няма да бързам с избора принципно свикнах с в8 двигателите. Те ми отваря клипчето ако можеш пусни едно линкче.
  18. hamann26

    Няколко въпроса за а5

    Не съм много на ясно може и да съм написъл някоя групост просто от това което съм чел разбрах че има два вида куатро система моля даме извиниш и даме светнеш. А иначи гледам и с5 то цената на запазено а5 2,0тфси е като на с5 в германия.
  19. hamann26

    Няколко въпроса за а5

    Да и на мен ми се кара нещо с духалка иначе кайена си е доста добър за 2т.+ и звука му е невероятен това е и една от причините даси го купя. Значи 3,2 отпада а 4,2-то на с5 как е така или иначе ако е гарга да е рошава. Дизела е добър ама някакси него харесвам. Всяко едно мнение ще ми е от полза зада направя правилния избор. Имали 2.0тфси с торсен(50-50) и с-троник а това (60-40) да не е така наречения халдекс постоянно 90-10 и при загуба на сцепление прехвърля още 30 на задния мост. Защо не направят 40-60 куатро?
  20. hamann26

    Няколко въпроса за а5

    Гледам че цените в германия на а5 и с5 са г/д еднакви. Купето алуминиево ли е? Първите са с 3,2фси добър ли е този двигател? Ако е а 5 с кой двигател е по добре (над 200кс.) А мнение за с5 там оборудването и доста по богато и е по лесно да се намери с5 от колкото а 5 с доволно екстри.
  21. hamann26

    Няколко въпроса за а5

    Вярно е след осмака скочих на кайен който още карам ама кво ми стана много ми хареса а5 пък и да сменя малко класа. Те малките коли с благинки са почти даже да не казвам същата цена като премиум лимозини. Най вероятно ще тествам някоя а5 дане остана разочерован после.
  22. hamann26

    Няколко въпроса за а5

    Все пак е съвременен автомобил и би трябвало да е поне автомат къв кеф дава такава кола с ръчка при положение че новите автомотични кутии са супер.
  23. hamann26

    Няколко въпроса за а5

    Някой ми сви аудито под носа. Колата която харесах беше 2009г. Черна отвън и отвътре пълна с екстри. Защо има толкова много с ръчни скорости можели такъв клас автомобил и ръчка.
  24. hamann26

    Няколко въпроса за а5

    Всичките с 211кс. ли са с-троник кутия и точно този двигател с кое куатро е гледам че има дизели по 300+ кончета иначе много ми хареса интериора. Какви консумативи се сменят освен масло и филтри разбрах че двг.е с верига.
  25. hamann26

    Няколко въпроса за а5

    Интересуваме къв % е на предния мост и къв на задния. А 3.0 дизела как е?
×
×
  • Create New...