Jump to content

ThePower_YAMAHA

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Локация
    1.9TDI 110hp

ThePower_YAMAHA's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Трябва ми километраж с малък дисплей за ауди а4 / audi a4 1.9 тди AVG ( Face ).Да е работещ.Понеже колата ми е нов внос и е ръчкан километража не сработват когато трябва скоростомера и оборотомера.Цената да е в разумни граници. GSM: 0899100951
  2. Възможно е . Аз днес званях на един майтсор от Пловдив за километража и ми каза ,че срещу 200 лв ще ми оправи таблото + дисплея.Намерих същите километражи но сега имам едно друго питане ако взема друг понеже са със вграден имобилайзер, трябва ли да се препограмира наново или само сменям стария с новия.Майстора спомена , че проблема постепенно нараствал и се докарвало до положение , че не може се стартира автомобила.Имало микропроцесор , който управлявал всичко.Фаровете днес ги гледах и видях ,че покритието , което е зад лупите е паднало - тия дни ако е хубаво времето ще ги разглобя гледам на по 3 болченца се даржат.Но за сега километража по ме притеснява.Имах преди 2 години А4 стария модел и километража си го смених с друг и всичко беше добре но с тия дисплей е по - друго. Ако някой е сменял да сподели.
  3. Здравейте , преди няколко дена се сдобих с Ауди Б5 Фейслифт внос от Италия.Имам проблем с километража .Закачих я с Vag - com излезе следното ,,Please check DTC memory of instrument Cluster '' P1654 35 - 10 ---- intermittent .Помъчих се да изтрия грешката но все се появява.Таблото е с малкия дисплей с белите стрелки.Та проблема главно е ,че скоростомера не работи , оборотомера от време на време и то не показва правилно с колебания, Дисплея показва добре на студен двигател след това се размазва и показва сензор за масло .Маслото е сменяно но гледам картера е лепен.Забелязвам , че лупите слабо светят вчера купих уж най - мощния ксенон 75w от продавалник то нищо не се вижда.Възможно ли е да е от самите фарове?Благодаря на отзовалите се!
  4. Търся задни облегалки за а3 и джоб дясна врата.Моя салон е Алкантара и бих искал да са от същия тип .
×
×
  • Create New...