Jump to content

cooper

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ford Focus 1.8TDDi

cooper's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Купих 2 гуми от колегата и въпреки не много стария DOT и уверенията на продавача, че гумите са много добри, като ги получих се оказа, че каучука им е изгорял и гумите са нацепени. Пиша това, за да няма други колеги, които да останат разочаровани след като си получат гумите.
  2. Продавам чисто нова, неизползвана, оригинална немска стоп машинка за Ауди А3/VW Голф 4/ Сеат/Шкода. Продуктов номер: 191-945-515-В Цена: 50лв. За контакти: тел. 0888465845 или e-mail: Chavdar.m.bachvarov@gmail.com Снимки:
  3. Продавам 2 комплекта оригинални стопове за Ауди А3. И на двата комплекта левите стопове не са здрави, но десните са перфектни. Ако не Ви трябва левия стоп мога да Ви пратя само десния, но цената е същата. Цена: 30лв. за комплет За контакти: тел. 0888465845 или e-mail: Chavdar.m.bachvarov@gmail.com Снимки: 1 комплект: 2 комплект:
  4. Колега търся си вакуум машинката за централното заключване. Ако имаш, моля те напиши ми номера й и за каква цена я продаваш. Благодаря.
  5. cooper

    Сгъваем ключ

    А приблизителна цена за препрограмиране и нарязване на новия ключ можете ли да ми кажете?
  6. cooper

    Сгъваем ключ

    След като се обучава таблото, а не новия ключ, това означава ли, че фабричната аларма и паленето ще разботят и със стария ключ?
  7. cooper

    Сгъваем ключ

    Колеги, някой знае ли къде в София мога да отида да ми препрограмират ключа за Ауди А3? Проблема е следния: имам един оригинален сгъваем ключ, с който работи колата(запалване, централно и т.н.). Продавача ми даде и още един ключ, пак сгъваем, който не е от моята кола. Та въпроса ми е къде мога да отида да ми нарежат нова метална част и да препрограмират целия ключ? Ако можете да ми кажете и приблизителна цена ще Ви бъда много благодарен.
×
×
  • Create New...