Jump to content

Coreybg

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Нищо

Персонална информация

  • Локация
    Кърджали

Coreybg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А какво ще кажете за VW Polo 1.6 или 1.9SDI?
  2. Двигателя не беше измит. Да се поправя, на мигача беше счупена само пластмасата и човека каза, че може да ми даде друга, а с приятел ще вземем огледало (за него пластмасата за мен стъклото) За пререгистриране мислех, че не е нужно щом съм в същият град. В сервизната книжка пишеше, че маслото и ангренажния ремък са сменени преди 1000км. Не видях ДОТ на гумите.
  3. Купето ще се види в сервиз. Двигателя работи без да прекъсва и нямаше масло по него. Ел. стъкла/огледала работят. Спирачките спират добре. Климатик няма. По външния вид има само, счупен мигач, стъкло на лявото огледало. За регистрация няма нужда, живея в същия град. Ремъка е сменен преди 1000км Гумите ще изкарат още 1-2 сезона. А имаш ли някаква представа колко пари ще излезе всичко останало?
  4. Видях също и обява на Б4, което изглежда доста запазено на външен вид, но струва 2100лв, 100 лева отгоре мога да прежаля, но на Б3-ката ще мога да сложа газова уредба което е доста важно за мен тъй като тепърва ще уча в друг град и по-евтиното гориво ще ми е от голям плюс.
  5. Усещането в Аудито беше много по-добро, беше ми много удобно, че съединителя отделя по-отдолу (чувал съм, че по принцип трябва по средата). Също да попитам, дали читав механик ще може да ми каже дали колата е поддържана или това само собственика си го знае?
  6. Здравейте, нов съм във форума и ще купувам първата си кола, но чувам много различни мнения относно всякакви коли и един приятел ми препоръча да питам тук. Харесал съм Audi 80 1.8 карбуратор - http://www.cars.bg/u601546 Обаче, всеки ми казва, че било много старо и ненадеждно, че след малко време създавало много проблеми и тем подобни. Препоръчват ми коли от сорта на Opel Corsa и VW Golf 2/3. Аудито към което съм дал линк го карах веднъж и го огледах с приятел който разбира повече от мен, единствените неща които забелязахме бяха, че ръчната спирачка не държи много и гърнето е спукано (продавача не каза за тях). Видяхме документ доказващ, че маслото и ремъците са сменени преди 1000км и акумулатора е чисто нов. Огледал съм и доста Корси, но проблемът е, че не намерих такава която да влиза в бюджета ми и да е с газова уредба, докато на тази мога да си позволя да сложа. Говорил съм и с механик, който също ми каза, че колата ще ми прави проблеми, и макар, че много ми хареса се притеснявам, че повече ще седи по сервизи от колкото на пътя. Какво ще кажете по въпроса? За Опел знам (както и всеки друг), че дори да няма ръжда зимата най-вероятно ще тръгне. Но не знам кои са слабостите на това Ауди. Благодаря предварително
×
×
  • Create New...