Jump to content

incomplete

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно incomplete

  • Рожден ден 4.07.1992

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

incomplete's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега интересувам се от спирачната помпа. Може ли цена?!?
  2. Писах му на лично, и се надявам да ми отговори, ако не утре сутринта ще му звънна. Благодаря ти колега!!!
  3. Казанчето на спирачната течност не е мръднало. На MAX си е! И колко пари ще ми излезни грубо това което го изреди?!?
  4. Здравейте колеги! Значи проблема ми е следният, колата (Audi 80 B4 1.9TDI) седя 7-месеца на едно място. Преди 2-3 седмици започнах леко да я стягам и точно когато мислех, че всичко съм направил ми отказаха спирачките. Значи от както я карам от 1 седмица, педала на спирачките ми ставаше твърд 1 път на 10 натискания грубо. И вчера от веднъж просто ми потъна и сега със 20км/ч спирам за 10 метра. Някой може ли да ми помогне или поне да ми даде съвет, защото до утре слетобяд ще трябва да съм измислил нещо! Благодаря предварително на всички съпричастни!!!
  5. Благодаря колега!!! От София съм оправих го и на профила си вече!!!
  6. Мерси колега и аз се надявам на чудо, защото още 6 месеца ще ми е трудна предвижването и не трябва да се претоварвам и без кола са ми вързани ръцете а съм на 20год. и ми е тегаво да не мога да излезна спокойно . А и докторите ме обраха и силно се надявам в най-скоро време да я оправя.
  7. Благодаря колега!!! Сега ще потърся.
  8. Здравейте колеги, карам Ауди 80 Б4. Не ми беше направило впечатление от мокрото време, че около 2 месеца някаде е капало нафта под колата, а и спирах на трева. По едно време започна да пали от 3-4 опит, но само първият път. После през деня нямях никакви проблеми и на другата сутрин всичко на ново. Загледах я и видях, че капе от помпата нафта, маркучите към горивния филтър (който е за смяна) бяха пълни с балончета въздох. Три-Четири дена не я палих и това ми беше грешката, защото явно се изпразни нафтовата помпа. След това внезапно влязох и в болница и колата така си остана пред нас вече 2-3 месеца. Понеже съм прибран човек имам друга помпа но ми казаха, че е с различна глава. Така като чета проблемите на този модел оставам с впечатлението, че е оплатнението. Може ли някай колега да ми каже какво е, защото съм млад шофьор и неразбирам кой знае колко, няма как да ида да проверя в сервиз защото не е в движение, а и на мен ми е много трудно предвижването пеша в момента. И ако може да ми кажете и горе-долу някаква цена на услугата. Благодаря предварително на всички!!!
  9. Трябва ми стъклото на десен фар и стъклото на десния фар за мъгла за Б4. За контакти: wwwwww1991@abv.bg или скайп: incomplete_0704 или на лично съобщение.
  10. Имаш ли стъклото на предния десен фар, и дясното стъкло на фара за мъгла?
×
×
  • Create New...