Jump to content

dobrinata

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dobrinata

  1. Продавам: Мултитроник от Ауди А4,Б6,Aвант– 2.5 ТДИ, 163 коня, 2002г. Скоростна кутия – Мултитроник – Кутия я свалена от Ауди А4, като майстора ми беше казал че е развалена.Закупих ръчна кутия и реших да я сменя ,но при свалянето на мултитроника се оказа, че мултитроника е здрав,просто маховика е разбит.Така че кутията е здрава,но маховика ми е разбит. Продава се Мултитроника и всички части който се свалят при смяна на кутията с ръчна. Полуоски с каретата/лява и дясна/ - Каретата и полуоските са чисто нови и съм минал с тях 400 км.Цената на която съм ги купувал е 900 лв.Сега се продават по договаряне. Скоростен лост за мултитроник Пластмасата на средна конзола около скоростния лост Педал спирачка Греда за скоростната кутия Всички части са от мултитроник и се продават по договаряне!!! Частите се намират в София,Младост 3 тел:0893333403
  2. Благодаря ви пичове за инфото. Надявам се Аудито да излезне стока
  3. Здравейте , От скоро и аз съм горд собственик на Audi A4-2,5TDI,163к.с,Автомат,2002 година.Имам един проблем по автомобила който се оказа голям за моя малък град.Проблема ми е следния:При потегляне колата тръгва (понякога се усеща някакъв удар по ходовата част),но проблема е в това когато колата достигне 1200 оборота на 2 скорост започва едно тресене което като подам газ изчезва.Това се получава и когато намалям.Около 1200 оборота се получава същото тресене и когато достигне под 1000 оборота изчезва.Когато е на свободна автомобила няма смущения в двигатели и притрисане. Помагайте колеги че се изпълних и не зная към кого да се обърна,а съм от Ямбол. Модераторите да ме извинят ако повтарям темата. Очаквам вашите компетентни мнения.
  4. Здравейте , От скоро и аз съм горд собственик на Audi A4-2,5TDI,163к.с,Автомат,2002 година.Имам един проблем по автомобила който се оказа голям за моя малък град.Проблема ми е следния:При потегляне колата тръгва (понякога се усеща някакъв удар по ходовата част),но проблема е в това когато колата достигне 1200 оборота на 2 скорост започва едно тресене което като подам газ изчезва.Това се получава и когато намалям.Около 1200 оборота се получава същото тресене и когато достигне под 1000 оборота изчезва.Когато е на свободна автомобила няма смущения в двигатели и притрисане. Помагайте колеги че се изпълних и не зная към кого да се обърна,а съм от Ямбол. Модераторите да ме извинят ако повтарям темата. Очаквам вашите компетентни мнения.
×
×
  • Create New...