Jump to content

Ichko_

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А3

Персонална информация

  • Пол
    Male

Ichko_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, вчера си поиграх с моторчето, но без особен ефект. Почистих и смазах всичко, ефекта е като преди: насича. Някакви идеи?
  2. Здравейте, имам проблем с отчитането на положението на вратата отворено/затворено. Става въпрос за А3 1.9 TDI 2000г. Когато съм на контакт и отворя вратата, на дисплея се показва за 1 сек. колата с отворена врата, плафона светва и след това веднага изгасва и колата се маха от дисплея. И така много пъти. Най-интересното е, че ако махна бушон №14 (Плафони в салона) го отчита правилно, но пък нямам осветление вътре. Ще използвам темата да попитам, за да не правя нова: Забелязах, че на мястото където трябва да е бушона за ABS аз нямам такъв. Редно ли е така и ако нямам бушон дали ми работи ABS-a?
  3. Близо година съм собственик на А3 8L 1.9 TDI 2000г. Ето и кахърите: 1. Дисплея на таблото никога не свети както трябва (винаги има редове/колони, които не светят) http://imageshack.us/photo/my-images/827/o6er.jpg/ На снимката се вижда как линиите как спират донякъде. 2. Нито една от стрелките на километража не показва коректно. Оборотомера е с близо 1000 под 0, километрите са +15km/h, температурата е напред с 1 деление, а ако съдя по таблото винаги имам над 50л. нафта. 3. Дясната врата като е отворена лампите отстрани и отдолу не светят. На лявата светят, съответно и в купето плафоните светят. 4. Имам фабричен буфер, но не мога да го вържа, имам чувството, че кабелите потъват в дън земя. 5. Понеже прочетох за функциите с VAG кабела, та да питам, може ли при мен да се направи автоматично да се пускат фаровете и да сигнализира при липса на поставен колан? 6. При отключване на колата светва само предния плафон, има ли вариант и двата да светнат? 7. Трябва ми пластмасовото "нещо", което държи кората на багажника. Това е за сега, ако има още нещо ще допълня темата.
×
×
  • Create New...