Jump to content

andyk

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv

andyk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. някой съвет къде да отида?
  2. Бях днес в технополис и пробвахме CD-то там. всичко бачкаше на 6. проблема е моята кола но не знам къде и никой не казва къде да отида за да го оправят. ако не мога сам естествено, което ме съмнява
  3. аз не казвам, че разбирам и нямам нищо против да отида при някой и да си платя. Лошото е, че ми трябваше днес да стане, че утре пътувам. И все пак ако ми кажете къде мога да отида в Пловдив?
  4. нямам потенциометър за да видя(нали така се казваше апаратчето? :Р ) а пък за бушоните. тези от страни ги погледнах...големите...то кои трябва да гледам малките или големите? а пък отзад не знам къде въобще имам бушони? значи днес ходих отново в технополис и там пробвах радиото на техните букси и си върви пушка. значи проблема ми е в колата. може ли да ми се е скъсал някъде кабела? ако сваля кората под кормилото ще имам ли повече видимост.
  5. А ако не е за днес а през седмицата, къде в Пловдив мога да отида да ми оправят ресийвъра и другите неща с музиката? А ако не е за днес а през седмицата, къде в Пловдив мога да отида да ми оправят ресийвъра и другите неща с музиката?
  6. отзад точно до входа на буксата има едно като бушонче и показша едно число - 10. Иначе пробвах, на контант без контант, запалена, общо взето всичко, което можах да се сетя.
  7. Здравейте,казвам се Андрей и съм колега от Пловдив. Моята кола до ден днешен нямаше аудио на нея и днес си купих Alpine UTE- 72BT (знам че не е нещо кой знае какво) и тръгнах да го инсталирам на колата ми (ауди а3 8L)и преди да сложа конзолата в дупката закачих кабелите (евробукси) за да видя дали работи и си работеше. след това сложих конзолата и е фиксирах и като опитах да стартирам на ново не искаше. после извадих всичко и свързах наново кабелите, но вече не искаше да се пуска. Проверих някой кабел да не съм скъсал или извадил от буксата и всичко изглежда наред, но аудиото така и не върви. Въпроса ми е дали има къде да отида в неделя за да ми оправят аудиото, че в понеделник сутринта тръгвам на дълъг път и ми се искаше да имам музика. То затова и купих ресийвъра. Много благодаря на отзовалите се. Не е проблем да си платя, нали не искам безплатна помощ
  8. Така ударен фар със мигач, калник, броня и малко от предния капак. За смяна с нов калник, нова броня,нов предел спойлер, нов фар с мигач, ремонт на капака, малко опъване на диагоналите( че дават разлика след удара) и боядисване на съответните части. Така за тези неща ми искат 700-740лв. Става въпрос за Ауди А3 в Пловдив. Ако трябва мога да кача снимки на колата с удара.Тенекеджията се намира зад Магазин Рила, казва се Ивайло. И ако някой има наблюдения върху работата им?
  9. Здравейте на всички, Преди 2 месеца си взех Ауди А3 и бях много доволен, но за жалост днес го ударих. Не е нещо много голямо но единият ми фар с мигач са счупени бронята е вдлъбната от едната страна и одраскана и калника е леко изкривен. Може ли някой да ми каже къде да отида при свестен човек да ми е оправи и боядиса? Цвета е металик нещо като много тъмно лилаво....Благодаря предварително. Забравих да кажа,че става въпрос за Пловдив
×
×
  • Create New...